Avtomati Microgaming

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Microgaming

Microgaming je britanski gigant s sedežem na otoku Man. To je podjetje, ki mu gre zahvala za vzpostavitev spletnega igralništva kot koncepta. Zakaj? Ker je bil Microgaming tisti, ki je leta 1994 ustvaril prvo programsko opremo za spletne igralnice in tako tudi za nas igralce sprostil silen potencial interneta.

Danes uvrščamo Microgaming med najboljše akterje na področju tehnologij spletnega igralništva. Razvijajo programsko opremo za športne stavnice, poker, bingo, igre za več igralcev in mobilne naprave, toda največji del njihove današnje poslovne dejavnosti obsega igralne avtomate in spletne igralniške igre. Doslej je Microgaming razvil več kot 850 iger, njihovo programsko opremo pa uporabljajo v več kot 500 vodilnih igralnicah. V tem pogledu so konkurenčni ponudniki s tega področja daleč za njimi. Na podlagi svojih obsežnih virov so v portfelj podjetja vključili še številne igralne avtomate z licenco (npr. Jurassic Park, Game of Thrones), ki so zanimivi tudi za konvencionalne igralce.

Microgaming od leta 2003 upravlja tudi lastno omrežje za poker, ki se je do danes že zelo razmahnilo. V redni ponudbi so vse različice pokra, med drugim Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Stud in 5 Card Draw.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite