Break Away

Break Away


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming

Hokej in igre na srečo imajo veliko skupnega. Pri obojem imajo prednost tisti, ki igrajo zavzeto in so pripravljeni žrtvovati svoj čas in denar za svoj hobi. Pomembno vlogo igra tudi sreča – brez sreče ne boste prišli daleč, ne glede na to, ali želite zmagati v hokeju ali na igralnih avtomatih.

Hokej ni pogosta tema spletnih igralnih avtomatov. vendar so se v podjetju Microgaming odločili tvegati in posvetiti spletni igralni avtomat z imenom Break Away vsem ljubiteljem ledu, močnih udarcev in lepih zadetkov. Igra nima uradne licence, zato ne pričakujte nobene znane ekipe ali igralca. Je popolnoma generična.

Močna obramba in brez zmagovalnih linij

Takoj na začetku je treba omeniti, da Break Away ni linijski igralni avtomat, vendar še vedno velja, da se zmagovalne kombinacije berejo z leve proti desni.

Grafično igra sploh ni slaba in v osnovi ponuja vse, kar imate radi pri hokeju. Simboli se držijo izključno hokejske teme, a se vseeno nismo mogli otresti občutka, da je igra nekoliko »medla«. V hokejsko navdahnjeni igri smo pričakovali več akcije in dinamike. Prvega vtisa ne popravijo niti zvoki. Prinašajo sicer nekaj hokejskega duha, vendar smo pričakovali več.

Bonusi, ki lahko prinesejo zmago

Vsekakor je treba našo kritiko vizualnih učinkov vzeti za subjektivno mnenje. Igra veliko več ponudi na področju posebnih simbolov in bonusov. Lahko bi rekli, da je na tem področju igralni avtomat nadpovprečen.

Seveda so osnova simboli Wild in Scatter, ki so danes že standardni sestavni del številnih igralnih avtomatov, ne samo tega s hokejsko temo. Simbol Wild deluje kot joker in vam omogoča, da nadomestite manjkajoči simbol v zmagovalnih kombinacijah. Pri igri Break Away se pojavi samo na kolutih 3, 4 in 5.

Simbol Wild je povezan tudi s tako imenovano možnostjo Wild. Ta posebni bonus se na igralnem polju aktivira naključno. Ko se to zgodi, se bo na zaslonu pojavilo več igralcev hokeja, kolut, ki ga bodo zadeli, pa se bo spremenil v kolut Wild (to bo ustvarilo tudi zmagovalno kombinacijo).

Naslednji je bonus Scatter. Da ga aktivirate, potrebujete 3 ali več simbolov Scatter kjerkoli na svojih kolutih. To vas takoj nagradi z brezplačnimi vrtenji, njihovo število pa je odvisno od števila simbolov Scatter, ki jih vidite. 3 simboli vam zagotovijo 15 brezplačnih vrtenj, 4 simboli 20 vrtenj in 5 simbolov 25 vrtenj. V načinu brezplačnega vrtenja ne morete pridobiti še več brezplačnih vrtenj. Če med posameznim vrtenjem (npr. ko izginejo originalni simboli) zmagate še enkrat, se ta zmaga pomnoži z 2; če zmagate še enkrat, se ta zmaga pomnoži s 3 (množitelji so lahko: 2 x, 3 x, 4 x, 5 x, 10 x). To pomeni, da potrebujete samo eno kombinacijo za res lepo nagrado.

Preizkusite igro Break Away brezplačno

Pri končni oceni igre Break Away moramo priznati, da so izjemni bonusi premagali naše pomisleke glede vizualnih učinkov. Na koncu smo zelo uživali v igri in toplo priporočamo, da jo vsaj preizkusite.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s športi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming