Brazil Bomba

Brazil Bomba


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Brazil Bomba igrajte za pravi denar v igralnici Unibet.
Igrajte in osvojite
Avtor:: Yggdrasil
Tema: alternativni zabavni igralni avtomati
Datum izdaje: februar 2020
Koluti: 6 kolutov, 8 vrstic
Dobitne vrstice: dobiva skupina
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,3 %
Spremenljivost: visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: brezplačni vrtljaji, samodejno igranje, množitelji dobitkov, padajoči simboli

Karnevalska zabava na plaži v Riu de Janeiru

Ko smo se odločili, da preizkusimo igralni avtomat Brazil Bomba, nismo vedeli, kaj lahko pričakujemo od njega. Toda izkazalo se je, da gre za res odlično igro. Pa začnimo na začetku. Spletne igralne avtomate Brazil Bomba so ustvarili razvijalci iz podjetja Yggdrasil, katerih igre uživajo v svetu velik ugled. To je alternativni zabavni avtomat, kar pomeni, da pri njem ne morete pričakovati nobenih klasičnih zmagovalnih linij. Zmagali boste, če osvojite 6 ali več enakih simbolov v skupini, simboli pa se lahko nahajajo eden poleg drugega ali celo diagonalno. Rekli boste, da je šest simbolov veliko. Toda v tem primeru to ni res, ker je igralno polje res ogromno. Sestavlja ga 6 stolpcev z 8 vrsticami, zato ustvarjanje skupine vsaj 6 enakih simbolov ne predstavlja težave.

Med igranjem igre Brazil Bomba se boste znašli na plaži med karnevalom v Rio de Janeiru. V igri vam bo delala družbo brazilska lepotica, ki pleše v ritmih sambe. Glasba odlično dopolnjuje ta igralni avtomat. Ko ustvarite dobitno kombinacijo, se na nebu pojavi ognjemet v barvi zmagovalnih simbolov. Obožujemo latinskoameriške ritme, zato se nam zdijo grafika in zvoki v igri genialni.

Kakšne bonuse prinaša igralni avtomat?

Spletni igralni avtomat Brazil Bomba ima več posebnih funkcij, ki jih ni težko razumeti in vam lahko pomagajo osvojiti lepe nagrade. Spletni igralni avtomati te vrste uporabljajo v igri mehaniko padajočih simbolov Avalanche (učinek plazu). Po osvojitvi zmagovalnih kombinacij ti simboli izginejo in na njihovo mesto padejo simboli, postavljeni nad njimi.

S to funkcijo je povezan multiplikator ali, z drugimi besedami, množitelj dobitka. Vsaka ustvarjena dobitna kombinacija prinese 1 dodatni množitelj. To pomeni, da se bo množitelj postopoma povečeval – x2, x3, x4 itd., vse dokler so na igralnem polju ustvarjene zmagovalne kombinacije. Zato tukaj ni največje vrednosti. Na desni strani kolutov lahko v krogu vidite trenutni množitelj dobitka.

Druga funkcija bonusov se imenuje »Bomba«. To je simbol bombe, ki se lahko kadarkoli prikaže na drugem, tretjem, četrtem ali petem kolutu spletnega igralnega avtomata Brazil Bomba. Če se to zgodi, bo brazilska lepotica razstrelila bombo. Eksplozija uniči vse položaje na kolutih okoli oblike zvezde in s tem do 16 simbolov, na mesto katerih bodo padli novi simboli, kar vam daje še eno priložnost, da ustvarite dobitne skupine.

Zadnji bonus, ki ga lahko osvojite, so priljubljeni brezplačni vrtljaji. Vse kar morate storiti je, da vsaj trikrat zavrtite isti simbol na igralnem polju in že se lahko veselite brezplačnih vrtljajev. Število vrtljajev bo odvisno od števila bonus simbolov, prikazanih na kolutih:

  • 3x simbol brezplačnih vrtljajev = 5 brezplačnih vrtljajev
  • 4x simbol brezplačnih vrtljajev = 10 brezplačnih vrtljajev
  • 5x simbol brezplačnih vrtljajev = 15 brezplačnih vrtljajev
  • 6x simbol brezplačnih vrtljajev = 20 brezplačnih vrtljajev

Poleg tega se množitelj v brezplačnih bonus vrtljajih ne ponastavi, tudi če vam ni uspelo ustvariti dobitne skupine, zato lahko množitelj v bonus igri naraste do ustrezne višine.

Preizkusite spletni igralni avtomat Brazil Bomba brezplačno

Je preprosto neverjeten! Spletni igralni avtomat Brazil Bomba je presegel naša pričakovanja. Vedeli smo, da imajo igre podjetja Yggdrasil pozitivne odzive, a smo se s tem alternativnim igralnim avtomatom zabavali v vsem, kar ponuja. Fantastična grafika, super glasba in odlični bonusi. To igro preprosto morate igrati.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Fun, celebratory slots

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil