Mermaids Millions

Mermaids Millions


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Na igralnem avtomatu Mermaids Millions igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite

Če ste eden izmed tistih, ki radi sanjarijo o drugih svetovih, skritih v globinah oceana, bi morda morali poskusiti igralni avtomat imenovan Mermaids Millions, ponudnika Microgaming. Tam boste obiskali enega izmed takšnih svetov – in poleg prijetnega pogleda na skoraj gole morske deklice, ga boste morda zapustili tudi z dokaj lepo vsoto na vašem računu.

Čudoviti vizualni učinki, ki prikazujejo podvodno dogodivščino

Pri igranju igre Mermaids Millions bodo vizualni učinki prva stvar, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ročno narisana grafika ima določen čar in se resnično dobro ujema z igralnim avtomatom na temo pravljic. Hkrati je tako natančno in dobro izvedena, da se boste takoj znašli potopljene v zgodbo.

Za bogato grafiko in visokokakovostnim zvokom boste našli dokaj preprost igralni avtomat s 5 koluti, 3 vrsticami in 15 izbirnimi dobitnimi vrsticami. Kot pri skoraj vseh drugih igralnih avtomatih, bo tudi tukaj vaša naloga dobiti dobitno kombinacijo, sestavljeno iz enakih simbolov.

Spletne igralnice ponujajo namizne različice igre za računalnik, a je igralni avtomat na voljo tudi na prenosnih telefonih – tako za telefone z Androidom kot za iPhone. A obstaja majhna razlika. Izbirne dobitne vrstice so na volje le na namiznih različicah.

Radodarni bonusi, ki jih ponuja podvodni svet

Poleg klasičnih načinov za zmago, igra Mermaids Millions ponuja tudi posebne simbole in bonusne mini igre. Prvi posebni simbol je simbol Wild, ki služi kot joker in ga je moč uporabiti za zamenjavo drugih manjkajočih simbolov v vrstici, da bi dobili dobitno kombinacijo.

Drugi posebni simbol je simbol Scatter. Če ga zagledate na svojih kolutih, boste prejeli brezplačna vrtenja. Število brezplačnih vrtenj je odvisno od tega, koliko simbolov Scatter imate na koncu. Dobite lahko do 10 brezplačnih vrtenj. Dodatno se med brezplačnimi vrtenji vsi vaši dobitki pomnožijo s 3. Torej, več simbolov Scatter prejmete, večja je vaša potencialna nagrada.

Poleg klasičnih posebnih simbolov, igralni avtomat Mermaids Millions ponuja tudi bonusno mini igro. Za aktivacijo le-te, potrebujete vsaj 3 simbole Treasure Bonus. Ti bonusi se morajo nahajati v dobitni vrstici. Če vam to uspe, vas bo premaknilo na ločen zaslon Treasure Bonus, kjer boste morali izbrati med dvanajstimi predmeti – poiščite tiste, ki vsebujejo najboljše nagrade. Število poskusov, ki jih boste imeli, je odvisno od števila simbolov Treasure Bonus, ki jih imate na vaših kolutih.

Obiščite kraljestvo morskih deklic in igrajte igro Mermaids Millions brezplačno

Naš vtis o igri Mermaids Millions je izredno pozitiven in to celo kljub dejstvu, da nas fantazijske podobe morskih deklic običajno ne zanimajo preveč. Ponujene možnosti, kvaliteta igralnega avtomata in radodarni bonusi so nas zvabili, da smo ostali in igro igrali še kar nekaj časa. Če bi tudi vi želeli igrati, vam priporočamo, da najprej preizkusite igro Mermaids Millions brezplačno. Takrat boste videli ali je to prava igra za vas – in kdo ve, morda boste odkrili trik ali dva, da povečate svoje možnosti zmage. Ko boste pripravljeni, pa lahko začnete igrati s pravim denarjem. Držimo pesti.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomat s pravljicami

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming