Tomb Raider

Tomb Raider


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Avtor: Microgaming
Tema: Igralni avtomat s filmsko temo
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 15 (izbirno)
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,56%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbola Wild in Scatter, dodatne igre, brezplačna vrtenja, samodejno igranje

Filmska uspešnica na igralnem avtomatu Tomb Raider

Se spomnite priljubljenega filma Lara Croft: Tomb Raider? Če se ga, potem bo prijetno presenečenje, da je bil video igralni avtomat z licenco ustvarjen po navdihu tega filma. Na podlagi sodelovanja s podjetjem Microgaming je bil ustvarjen filmski video igralni avtomat Tomb Raider, ki ni poskrbel za nesmrtnost zgodbe samo na televizijskih zaslonih, temveč tudi na kolutih igralnih avtomatov.

To pa ni prvič, da je podjetje Microgaming ustvarilo igro z licenco, ki temelji na filmu ali drugi temi. Če naštejemo samo nekaj primerov: Game of Thrones, Hellboy ali Hitman. Ti igralni avtomati so nam, igralcem, omogočili uživanje v priljubljenih klasikah z drugega zornega kota.

Preprosta grafika igralnega avtomata

Igralno polje Tomb Raiderja sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 15 izbirnih dobitnih vrstic. Vse formacije dobitnih vrstic najdete v tabeli izplačil. Na skupno stavo vplivajo število stavljenih kovancev, njihova vrednost in število aktivnih vrstic. Vse te parametre nastavite sami. Malce nas je razočaral videz. Skupaj s simboli je bil videti precej preprost in je vključeval malo animacij.

V igri se vrti samo 11 simbolov. Večinoma gre za simbole Lare Croft. Obstajata dva z različnimi funkcijami, kar vas bo na začetku precej zmedlo. Dobitno vrstico skoraj v vseh primerih sestavljajo trije identični simboli. Začeti se morajo na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati po sosednjih kolutih v desno. V primeru več dobitnih kombinacij v eni dobitni vrstici se upošteva le najvišja. Če je v več vrsticah več kombinacij, se bodo vaši dobitki sešteli.

Bonusi so spektakularni kot film

Bonusi so povsem druga zgodba, ki bi si zaslužila lasten film. Na voljo so simbola Wild in Scatter, dodatne igre in brezplačna vrtenja. Simbol Wild se imenuje »Tomb Raider« in ne samo, da nadomesti manjkajoče simbole v dobitnih kombinacijah, temveč ima prav tako sam vlogo dobitne kombinacije. Ko ga dobite na vseh kolutih v dobitni vrstici, dobite najdragocenejšo kombinacijo.

Simbol Scatter je prikazan kot glavna junakinja Lara Croft, imenuje pa se Scatter. Če dobite vsaj tri te simbole na kateri koli lokaciji na igralnem polju, osvojite brezplačna vrtenja. Za pet simbolov Scatter lahko osvojite največ 10 brezplačnih vrtenj. Med brezplačnimi vrtenji osvojite dodatna brezplačna vrtenja. Velika prednost je dejstvo, da se vsak dobitek pri brezplačnih vrtenjih potroji.

Zanimiva dodatna funkcija te igre je Tomb Bonus. Bonus se aktivira, ko si privrtite vsaj tri dodatne kipe v eni dobitni vrstici. V igri Tomb Bonus odkrivate enako število kipov, kot ste si jih privrteli v igri. Tri za tri ali pet za pet. Ko odkrijete kipe, osvojite dobitke, ki se na koncu seštejejo.

Očitna funkcija, ki ne manjka niti na igralnih avtomatih stare šole, je možnost vklopa samodejnega igranja. Na igralnih avtomatih podjetja Microgaming se običajno skriva v načinu EXPERT. Če želite igrati na vseh 15 vrsticah z visokimi stavami, bodite previdni s to funkcijo, še posebej če imate omejen proračun.

Podajte se na pustolovščino v spletni igralnici

Malce nostalgije nikoli ne škodi, še posebej ko spoznate, da je bil ta film posnet leta 2001. Pa je še vedno zelo dober. S spletnim igralnim avtomatom Tomb Raider lahko osvežite svojo izkušnjo ogleda tega filma s hudičevo zmago. Če želite poiskati svoj zaklad, prosite za pomoč v spletni igralnici Laro Croft.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming