Untamed Wolf Pack

Untamed Wolf Pack


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Na igralnem avtomatu Untamed Wolf Pack igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: MICROGAMING
Tema: Igralni avtomat z živalmi
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 243 vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95-97%
Mobilna različica:
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačno vrtenje, Gamble (Risk)

Bodite pozorni, volkovi so povsod

Srečali boste vedno lačen trop volkov v divji naravi spletnega igralnega avtomata Untamed Wolf Pack, ki je izdelek svetovno znanega podjetja MICROGAMING. Avtorji so si za ta avtomat očitno vzeli čas. Popolna enotnost grafike, glasbe in zvočnih učinkov hitro pritegne vašo pozornost. Drznemo si celo reči, da bo utišala celo najbolj zahtevne igralce igralnih avtomatov. Predvsem tiste, ki potrebujejo bonuse.

Igro Untamed Wolf Pack sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in do 243 dobitnih vrstic. Zmagovalna kombinacija poteka od leve proti desni. Začeti se mora na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Število bonusov pomeni število dobitkov

Struktura bonusov na igralnem avtomatu Untamed Wolf Pack je tako prefinjena, da ne vemo, kje naj sploh začnemo. Pa si jih poglejmo. Simbol Wild pri tem igralnem avtomatu ne more manjkati in ima dve funkciji. Prva je, da nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni kombinaciji. Druga je, da po pridobitvi ostane pod kolutom, na katerem ste ga dobili. Na enem kolutu morate imeti štiri simbole Wild. Če vam to uspe, se bo celoten kolut spremenil v kolut Wild in takšen ostal naslednja štiri vrtenja. To lahko vodi do nekaj zanimivih dobitkov.

Volčje oko na tem igralnem avtomatu je simbol Scatter. Najmanj trije simboli Scatter kjerkoli na kolutih bodo aktivirali dodatno igro z 10 brezplačnimi vrtenji, ki skriva dodatno lastnost. Po vsakem brezplačnem vrtenju bo na kolut dodan en simbol Wild. Fantastično! Ni še konec!

Do dodatne igre z brezplačnimi vrtenji lahko pridete tudi s funkcijo Lucky Nudge. Aktivira se vedno, ko imate na kolutih dva simbola Scatter, drugi kolut pa kaže del tretjega simbola (spodaj ali zgoraj). V tem primeru bo manjkajoče »tretje volčje oko« deležno srečnega dregljaja, kar bo ustvarilo kombinacijo, ki jo sestavljajo simboli Scatter.

Si želite funkcije podvojitve dobitkov? Igra Untamed Wolf Pack ima funkcijo Gamble umeščeno drugače, kot ste vajeni. Ne gre za tradicionalno ugibanje barve skrite karte. Najprej se morate odločiti, kako močno verjamete, da vam bo uspelo pomnožiti svoj dobitek. Pritisk gumbov + in - vam bo omogočil nastavitev stopnje dobitka. Večji kot je razpon na rdečem delu karte, večje je tveganje (višji dobitek), ki ga prinaša. Če želite biti bolj konzervativni, lahko uporabite tudi funkcijo »banke«, ki vam omogoča, da prihranite 50 % svojega dobitka na računu in igrate s preostankom.

Si drznete postaviti se naproti krdelu volkov na kolutih?

Na koncu želimo objektivno priznati, da je igralni avtomat Untamed Wolf Pack vzbudil našo pozornost in da smo včasih obupovali, ker dolgo nismo ničesar dobili. Imeli smo občutek, da vse dobitke nestrpno varujejo divji volkovi. Morda jih boste vi uspeli spametovati.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z živalmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming