Butterfly Staxx

Butterfly Staxx


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Avtor: NetEnt
Tema: Animiran sproščujoč igralni avtomat z rožami in metulji
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96.8%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačno vrtenje, ponovno vrtenje

Če se želite med igranjem igralnih avtomatov v spletni igralnici sprostiti, vam priporočamo spletni igralni avtomat Butterfly Staxx, ki ga je ustvarila ekipa podjetja NetEnt. Ta zanimiv avtomat vas bo popeljal v neznan kraj, poln pisanih cvetlic in letečih metuljev, z odličnimi možnostmi za zmago.

Spletni igralni avtomat Butterfly Staxx, ki ga sestavlja 5 kolutov, 4 vrstice in 40 dobitnih vrstic, vas bo s svojim zanimivim dizajnom v toplih barvah, odličnimi animacijami, sproščujočo glasbo in fascinantnimi bonusi nemudoma zagrabil. Če se bodo vaši simboli znašli v pravilnem vrstnem redu, lahko vaši dobitki poletijo v nebo.

Ujemite metulja, splačalo se vam bo!

Dobitne kombinacije igralnega avtomata Butterfly Staxx veljajo od leve proti desni, vrstica pa ne sme biti prekinjena. Glavni simbol je seveda metulj. Če vam uspe na kolutu dobiti metulja, se aktivira ponovno vrtenje. Metulji samodejno letijo do prvega koluta in tam ostanejo do naslednjega ponovnega vrtenja. Če med ponovnim vrtenjem dobite še enega metulja, se premaknejo levo k drugim in ponovno vrtenje se nadaljuje. Če ni tako, se zaključi. Potem se vse vaše dobljene kombinacije seštejejo in dobitki se dodajo na vaš račun.

Kolut Butterfly Staxx vsebuje tudi simbol Scatter v obliki lotusovega lista. Če vam uspe ta simbol zavrteti kjerkoli na kolutu vsaj trikrat, se aktivira razburljiva igra z brezplačnimi vrtenji (3 x Scatter – 5 brezplačnih vrtenj, 4 x Scatter – 6 brezplačnih vrtenj, 5 x Scatter – 7 brezplačnih vrtenj). Pri tem se bodo vsi simboli na avtomatu spremenili v majhne bube, v leteče (zmagovalne) metulje pa se bodo spremenili samo svetleči. Enako kot v načinu ponovnega vrtenja se bodo premaknili levo in tako počasi ustvarili dobitno kombinacijo.

Če dodamo samo še nekaj: razvijalci spletnih igralnih avtomatov Butterfly Staxx so dodali tudi simbol Wild. Klasično ima funkcijo jokerja, kar pomeni, da nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni vrstici.

Preizkusite Butterfly Staxx tudi na svojem mobilnem telefonu

Veliko bonusov, kajne? Če med igranjem igralnih avtomatov potrebujete animacije, prijetno glasbo in atraktivne dodatne igre, je spletni avtomat Butterfly Staxx to, kar iščete. Kombinacija ponovnih in brezplačnih vrtenj se v igri pogosto ponavlja, zato se lahko stanje na vašem računu resnično izboljša. Igra je razvita v različici HTML5, kar pomeni, da jo lahko igrate povsod. Popolnoma je optimizirana za mobilne naprave.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt