Immortal Romance

Immortal Romance


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming

Sodobni vampirji so res premagali klasične in spletni igralni avtomat podjetja Microgaming, ki se imenuje Immortal Romance, je še en dokaz za to. Če pogledate leto njegovega nastanka (2011), verjetno ne boste presenečeni, da boste med igranjem namesto litrov krvi deležni pozdrava litrov voska za lase. Ampak dovolj tožbe zaradi genocida nad podmladkom Drakule – lotimo se raje igre.

Izjemni vizualni učinki, osredotočeni na podrobnosti

Igra Immortal Romance vas bo na prvi pogled ujela z vizualnimi učinki. Grafika je v gotskem slogu in jasno je, da je podjetje Microgaming tukaj opravilo dobro delo. Enako velja za zvok. Osrednja melodija ustreza igri, drugi zvoki pa natančno povzamejo vzdušje, ki bi ga pričakovali v grozljivi romanci. Mimogrede – osredotočenost na podrobnosti je vidna že v kratki zgodbi vsakega od 4 likov, ki jih boste spoznali v igri.

V svojem bistvu je igra Immortal Romance igra s 5 koluti in do 243 načini, ki vas lahko pripeljejo do zmage. Kot pri drugih igralnih avtomatih je vaša naloga v verigo združiti čim več dobitnih simbolov. Za zmago potrebujete 3 zaporedne dobitne simbole, ki se začnejo skrajno levo. Povedano z drugimi besedami: igra temelji na preprostih in časovno preizkušenih načelih.

Sočni bonusi z malce krvi

Samo vrtenje kolutov bi današnje igralce hitro začelo dolgočasiti, zato se je podjetje Microgaming posvetilo tudi dodatnim igram. Čeprav niso preveč izvirni, je njihov dizajn poln domišljije.

Kot pri drugih igrah je tudi tukaj prisoten bonus Wild, ki se uporablja kot osnova. Logotip Immortal Romance lahko nadomesti vse druge simbole (razen simbola Scatter) ter vam omogoči ustvarjanje dobitnih kombinacij celo na mestih, kjer bi vam sicer manjkali simboli. Wild Desire nato predstavlja podaljšek simbola Wild, ki se aktivira naključno. Če se to zgodi, se bosta 1. in 5. kolut med vrtenjem spremenila v simbol Wild; ti koluti vedno delujejo kot nadomestni simbol.

Kljub temu ima simbol Scatter večji vpliv na bonuse. Majhen bonus doda vašemu izplačilu že, ko je dvakrat prikazan na polju, vendar se njegova prava vrednost pokaže šele, ko se pokaže trikrat ali večkrat. To zažene dodatno igro, ki se imenuje The Chamber of Spins, in tukaj se šele začne prava zabava.

Poseben zaslon vas bo pozval, da izberete enega od naših štirih likov. A izbirajte previdno, ker izbira ni samo vizualna. Vsak lik prinaša svoje bonuse, zato skrbno premislite, česa si želite. Nekatere spletne igralnice lahko vašo izbiro likov omejijo še bolj in izbirali boste lahko samo na podlagi števila vstopov v dodatno igro. Ko prvič dosežete bonus, boste tako samodejno dobili 1. lik. Amber.

Kot smo že omenili, vsak lik ponuja drugačne bonuse. Pregled je na voljo v nadaljevanju:

Amber

10 brezplačnih vrtenj, med katerimi je vsako izplačilo pomnoženo s 5. Med temi brezplačnimi vrtenji je mogoče pridobiti več vrtenj.

Troy

15 brezplačnih vrtenj. Če zmagate (ampak največ šestkrat), na igralno polje pridejo netopirji in v simbol Wild naključno spremenijo enega od simbolov, ki bo še naprej pomnožil vaše izplačilo z 2 ali 3. Netopirji se pojavijo naključno.

Michael

20 brezplačnih vrtenj. Če zadenete med brezplačnimi vrtenji, potem ko ste dobili izplačilo, dobitni simboli padejo s polja in jih nadomestijo novi, ki lahko znova ustvarijo nove dobitne kombinacije. Vsaka takšna menjava poveča dobitni množitelj, in sicer za največ 5-kratni originalni dobitek.

Sarah

25 brezplačnih vrtenj. Med temi brezplačnimi vrtenji se lahko na tretjem kolutu naključno pojavi simbol Wild Vine. Poleg tega da deluje kot simbol Wild, se lahko spremeni v 1 do 14 drugih simbolov ali simbol Wild. V vsakem krogu je število preoblikovanih simbolov naključno.

Igrajte igralni avtomat Immortal Romance brezplačno

Spletni igralni avtomat Immortal Romance z enostavnimi vizualnimi učinki vključuje bogato vsebino in zagotavlja, da vam med igranjem ne bo dolgčas. Kljub našemu začetnemu skepticizmu jo lahko pravzaprav priporočimo – tudi tistim, ki jih vampirji sicer sploh ne zanimajo. Čeprav lahko igro zagotovo priporočimo, igralni avtomat Immortal Romance najprej preverite brezplačno.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomat s pravljicami

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming