Retro Reels Extreme Heat

Retro Reels Extreme Heat


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Na igralnem avtomatu Retro Reels Extreme Heat igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 30 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96,1 %
Najmanjši znesek stave 0,01€
Največji znesek stave 112,50 €
Maksimalni dobitki v osnovni igri 46 368,75 €
Največji možni dobitek, vključno z bonusno igro 112 275 €
Igralne funkcije Brezplačni vrtljaji, nadomestni simboli Wild, ponovno vrtenje

Dobro je, če je življenje nekoliko bolj zabavno, in če zabave nimate dovolj, preizkusite spletni igralni avtomat Retro Reels Extreme Heat. Deležni boste dobrega odmerka pretresov in z nekaj sreče bo zadovoljna tudi vaša denarnica.

Zadetek v retro kavarni

Retro Reels Extreme Heat je spletni igralni avtomat, ki so ga razvili razvijalci podjetja Microgaming. Izraz retro v imenu ni le za okras. Čeprav je igralni avtomat precej nov, ima dodane vizualne učinke iz 80. let in to ne velja le za grafiko, kjer ne boste našli nobenih 3D čudežev in tudi ne pretiranih podrobnosti. Lepa ročno narisana in minimalistična grafika, ki bo zadovoljila tiste, ki so alergični na trenutne pastelne barve.

Celo pri zvoku so uporabili 80. leta z nekaj dobrimi starimi rockovskimi uspešnicami, ki spremljajo igro in ki si jih boste še dolgo mrmrali. Radi bi le spoznali genija, ki se je odločil, da se bo glasba predvajala le ob vrtenju kolutov. Te odločitve zares ne razumemo.

Enostavna pravila z majhnim presenečenjem

Dovolj o vizualnih učinkih, pojdimo na samo igro. Retro Reels Extreme Heat je 5-kolutni spletni igralni avtomat s 30 dobitnimi vrsticami. Slednje so izbirne in od vas je odvisno, na koliko vrsticah boste igrali. Kot običajno je cilj zavrteti dobitno kombinacijo, sestavljeno iz identičnih simbolov, in po možnosti na čim več kolutih.

Zmagovalne kombinacije so veljavne od leve proti desni. Kadar je v vrstici več možnosti zmagovalnih kombinacij, se vedno upošteva najvišja. V primeru več zmagovalnih kombinacij v več vrsticah se vrednost dobitkov sešteva.

Igralni avtomati proizvajalca Microgamingvčasih vedo, kako presenetiti z zanimivo funkcionalnostjo in igralni avtomat Retro Reels Extreme Heat ima nekaj takšnega. To je posebnost, ki se imenuje imenuje ponovno vrtenje. Ob koncu vsakega vrtljaja omogoča ponovno vrtenje izbranih kolutov za prikazani znesek ter s tem dopolnitev manjkajočih simbolov v zmagovalnih kombinacijah. Od vas je odvisno, koliko kolutov boste ponovno zavrteli. Čeprav ta vrtljaj ni brezplačen, menimo, da je to lepa gesta.

Klasični bonusi, ki razveseljujejo

Pri bonusih igralni avtomat Retro Reels Extreme Heat ne odstopa od povprečja. Ima simbol Wild in simbol Scatter. Simbol Wild je klasičen džoker, ki lahko nadomesti manjkajoči simbol v zmagovalni vrstici in dopolni manjkajočo kombinacijo.

Simbol Scatter bo prinesel nekaj več vznemirjenja, saj ustvarja brezplačne vrtljaje. Če vam uspe simbol kjer koli na kolutih dobiti trikrat, vam to prinese 10 brezplačnih vrtljajev. Če ga dobite štirikrat, boste prejeli 15 brezplačnih vrtljajev, v primeru petih simbolov Scatter pa boste brezplačno vrteli 20-krat. Še bolje pa je, da se med brezplačnimi vrtljaji vsi vaši dobitki podvojijo.

Najprej igralni avtomat Retro Reels Extreme Heat preizkusite brezplačno

Če vse povzamemo, je skupna ocena zelo pozitivna. Uživali smo ob igranju na avtomatu Retro Reels Extreme Heat in če ne bi bilo tistega groznega rezanja glasbe v povezavi z vrtenjem kolutov, bi bilo skoraj popolno. Retro Reels Extreme Heat preizkusite brezplačno. Popolnoma ga lahko spoznate, ne da bi porabili en sam cent. In ko ga spoznate in boste odkrili svoj sistem igranja, lahko poskusite s pravim denarjem. Želimo vam veliko sreče.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Retro igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming