Avalon

Avalon


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Avtor: Microgaming
Tema: igralni avtomat s pustolovščinami
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20 (izbirno)
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96.1 %
Druge lastnosti igre: 2 simbola Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, množenje dobitka, množitelj dobitka

Še ena zanimiva igra o kralju Arthurju

Spletni igralni avtomat Avalon, ki sicer ni nič novega, lahko enostavno uvrstimo med najboljša dela iz podjetja MICROGAMING s srednjeveško temo. Igra temelji na zgodbi mitskega kralja Arturja in, kot pravi legenda, je Avalon kraj, kjer je bil skovan njegov meč.

Premaknimo se od mitov k dejstvom. Igralni avtomat Avalon sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in največ 20 spremenljivih dobitnih vrstic. Koluti so sestavljeni iz simbolov, ki so tesno povezani z zgodbo o kralju Arturju in ponazarjajo njegove plemenite vodstvene sposobnosti (grb, krono, kelih, zakladnico ...). Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če se kombinacije nahajajo v več vrsticah, se bodo vaši dobitki sešteli.

Grafika je nekoliko staromodna, kaže starost igralnega avtomata, a kljub temu igra skriva čarobni čar, ki je povezan z mitskim Avalonom in njegovimi skritimi zakladi. Ta spletni igralni avtomat ima veliko lepih bonus funkcij, zaradi katerih se lahko veselite lepih dobitkov.

Prava parada bonusov

V spletnem igralnem avtomatu Avalon obstajata dva simbola Wild. Prvi je simbol Avalona (gradu) in deluje kot joker, zato nadomesti manjkajoče simbole v potencialno zmagovalni kombinaciji. Drugi simbol Wild je simbol skrinje, ki prav tako nadomesti manjkajoče simbole, enako kot v prvem primeru, vendar to počne le v bonus igri z brezplačnimi vrtljaji.

Lady of the Lake je simbol Scatter. Če vam jo uspe zavrteti vsaj 3-krat, se premaknete na bonus igro z 12 brezplačnimi vrtljaji. Med uporabo brezplačnih vrtljajev se izvaja naključno množenje od 2x do 7x in velja tudi za oba simbola Wild.

Dodatno se lahko vsaka zmaga pomnoži s funkcijo Gamble. Vaša naloga je, da uganete barvo karte (za podvojitev) ali neposredno uganete karto (prejmete štirikratni dobitek). Vsote ne morete prepoloviti, kar pomeni, da če ne uganete, izgubite vse in se vrnete na kolute.

Preizkusite igralni avtomat Avalon brezplačno

Kot smo se spomnili že prej, zaradi starosti igralnega avtomata celotna vizualna podoba ni tako osupljiva, vendar pa je preprosta, omogoča enostavno igranje in pregledno igro z dodanimi privlačnimi bonusi. In to nam je všeč. Preizkusite igralni avtomat Avalon sami in videli boste, ali boste lahko spili samo eno kavo ali pa pokadili samo eno cigareto.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming