Bollywood Story

Bollywood Story


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Avtor: NetEnt
Tema: Klasični igralni avtomati
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 9
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96.1%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Floating Wild, simbol Scatter, ponovno vrtenje

Ste ljubitelj animiranih igralnih avtomatov in neprestano iščete nove navdihe? Bollywood Story, spletni igralni avtomat, ki ga je razvilo podjetje Net Entertainment, vam lahko ponudi natančno to, kar iščete. Kot nakazuje že ime igralnega avtomata, zgodbo pripoveduje v Indiji, natančneje v kino centrih v Bombaju. Izjemna orientalska glasba vam bo zagotovila prijetno počutje in igralnemu avtomatu dala prave vibracije. A preidimo zdaj na podrobnosti.

Slika Orienta, polnega bonusov v 9 potencialnih vrsticah

Tradicionalno odlična grafika z originalnimi orientalskimi podtoni je temelj igre Bollywood Story, igralnega avtomata s 5 koluti in 3 vrsticami. Zagotavlja 9 načinov za dobitek, število, ki je videti precej nizko glede na dejstvo, da gre za igro podjetja slot game by NetEnt. Igra Bollywood Story je zelo podobna igri Lights, drugemu igralnemu avtomatu iz istega studia, z odlično glasbo v ozadju.

Ta spletni igralni avtomat zahteva, da se vsaka dobitna kombinacija začne na prvem kolutu z leve in neprekinjeno nadaljuje v desno. Če je v 9 dobitnih vrsticah več dobitnih kombinacij, se nagrade seštevajo. Preizkusite srečo s tem ročnim igralnim avtomatom z indijsko temo. Pot do zmage je posuta s simboli Wild in Scatter, ki vam bodo zagotovili priložnost za resnično velike dobitke. Vas zanima, kako točno?

Simboli Wild v igri so pravzaprav Floating Wilds. 2 od 4 se pojavita po vsakem vrtenju. Simbole Wild je v igri Bollywood Story preprosto opaziti – predstavljeni so kot rožasti okvir v obliki kvadrata – in so v veliko pomoč. Tako je zato, ker lahko zamenjajo katerikoli drugi simbol in torej izboljšajo vaše možnosti za dobitno vrstico. Edina izjema pri tem je simbol Scatter, ki ga Floating Wild ne more nadomestiti.

Simbol Scatter je drugi najprivlačnejši simbol, ki ga predstavlja izstopajoč moder dragulj. Če na svojih kolutih po enem vrtenju dobite vsaj 3 te modre simbole, vas zagotovo čaka kup brezplačnih vrtenj. Natančneje – 3 simboli Scatter vam zagotovijo 10 brezplačnih vrtenj, 4 simboli 20 vrtenj in 5 simbolov 30 vrtenj. Toda to še ni vse. Če na takšen način dobite brezplačna vrtenja, se vam simboli Floating Wild med njimi ne bodo pojavili samo 2–4-krat, ampak 3–6-krat. Seveda lahko dobite tudi dodatna brezplačna vrtenja, odvisno od števila simbolov Scatter, ki jih dobite.

Kateri simboli se pojavijo na igralnem avtomatu?

Simbol, ki predstavlja celoten igralni avtomat (roza »Bollywood Story«), obljublja največje izplačilo – do 1000-kratnik stave. Motiv ljubezni med dvema mladima človekoma je prisoten tudi na drugih vidnih simbolih. Naslednji štirje najbolj radodarni simboli so dekle, fant, tast in tašča. Preostalih 5 simbolov je klasičnih simbolov, ki jih poznamo s kart (našteti po darežljivosti): A, K, Q, J in 10. Seveda so dobitki odvisni tudi od števila simbolov, ki jih dobite v kombinaciji (3, 4 ali 5). Navkljub relativno nizkemu številu dobitnih vrstic je igra zelo privlačna in kmalu se boste zaljubili vanjo.

Pa še majhen nasvet za slovo. Če naletite na dolgo serijo brez dobitka, ne izgubite upanja. Razdelite si sredstva in počakajte, da vam simboli Scatter zagotovijo nekaj brezplačnih vrtenj. Takrat se šele začne prava zabava. Zakaj? Ta vrtenja prinašajo veliko večjo možnost za dobitne vrstice zaradi dodatnih simbolov Wild. Spomnite se, da so vam zagotovljeni vsaj trije. Če jih dobite maksimalno (6), je vaša nagrada lahko ogromna. Veliko sreče vam želimo in uživajte v igri!

Igrajte odlično igro Bollywood Story tudi brezplačno

Ta lahkotna, hitra in preprosta igra vam bo polepšala dan z zgodbo dveh zaljubljencev. Težava je v tem, da staršem ljubljenega dekleta zamisel, da bi se njihova hči poročila z revežem, ni najbolj pri srcu. Bo ljubezen premagala omejitve družbenega razslojevanja in znova zmagala? Če verjamete v srečne konce, preizkusite srečo na spletu in celo brezplačno in dovolite, da vas igra Bollywood Story povleče vase z mamljivo glasbo in zgodbo.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt