Thunderstruck II

Thunderstruck II


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Na igralnem avtomatu Thunderstruck II igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite
Avtor: Microgaming
Tema: igralni avtomat s tematiko magije in mitologije
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 243
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,65%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, bonusna mini igra, množitelj

Ko je leta 2004 dal Microgaming na trg igralni avtomat Thunderstruck je očaral igralce po vsem svetu in je nemudoma postal eden izmed najbolj priljubljenih igralnih avtomatov. Nordijska mitologija in privlačne funkcije igre so ujele pozornost igralcev na mednarodni ravni in morda je ta igra tudi za vas odlična oblika zabave.

Igralni avtomat Thunderstruck II

To pomeni, da je imela družba Microgaming močne temelje za nadaljnji razvoj, ko so leta 2010 objavili, da razvijajo naslednika igre Thunderstruck. In priznati moramo, da je podjetje tukaj res prekosilo samo sebe. Spletni igralni avtomat z liki, kot so Odin, Loki in Thor, sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in neverjetnih 243 načinov za dobitek – velik preskok od prve različice, ki je nudila »le« devet načinov.

Poleg osupljivih zvočnih učinkov in privlačne grafike nas je igra Thunderstruck II očarala tudi s številnimi bonusnimi funkcijami, ki igralcu omogočajo, da osvoji več in več denarja. Že samo dejstvo, da vam osvojitev 5 enakih simbolov, ki upodabljajo logotip igre, prinaša dobitek, ki je 1000-krat večji od vaše stave, kaže, da je pri tej igri Microgaming zelo radodaren. Vsi »nečrkovni« simboli prinašajo tudi močna dobitna razmerja. Ti vašo stavo pomnožijo od 250- do 500-krat. To je precej izjemno.

Spektakularne bonusne igre v Thunderstruck II

Celotna igra je dopolnjena z drugimi odličnimi bonusnimi elementi. Poleg prej omenjenega simbola logotipa (ki ima tudi vlogo jokerja in lahko zamenja zlasti manjkajoče simbole v zmagovalnih kombinacijah) je tukaj mogoče videti še veliko več. Da ne pozabimo: vsi dobitki, prejeti s pomočjo jokerja, so podvojeni.

Simbol Scatter predstavlja Thorovo kladivo. Če se na vaših kolutih pojavi vsaj trikrat, vas bo odpeljal v dvorano Great Hall of Spins. Več simbolov Scatter kot boste imeli, večji bonus boste prejeli med bonusno igro. Na voljo so štirje dodatni bonusni načini, ki vam bodo pomagali hitro zbrati denarno nagrado.

  • Valkyrie - 10 brezplačnih vrtljajev. Vsak dobitek je pomnožen s 5.
  • Loki– 15 brezplačnih vrtljajev. Ta poseben simbol Wild Magic se bo začel pojavljati na tretjem kolutu in bo druge simbole naključno spremenil v simbole Wild Magic.
  • Odin – 20 brezplačnih vrtljajev. Občasno bo vrana naključno spremenila naključni simbol v simbol Wild z dodatnim množiteljem 2 ali 3.
  • Thor– 25 brezplačnih vrtljajev. Vključuje funkcijo Rolling Reels, pri kateri so zaporedni dobitki pomnoženi s 5.

Preizkusite Thunderstruck II brezplačno

Thundersruck 2 ni le nadvse zabavna igra, ampak je tudi igra, ki je polna bonusnih funkcij in ki vam lahko prinese zares velikanske dobitke. Njena grafika in zvočni učinki so nas hitro prepričali, da smo ob igri Thunderstruck II preživeli nekaj ur. Tudi vi lahko, celo brezplačno, preizkusite to igro.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z mitološko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming