Ariana

Ariana


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 25 stavnih vrstic (stalnih)
Teoretični donos za igralca 95-96 %
Najmanjši znesek stave 0,25 €
Največji znesek stave 125 €
Igralne funkcije Free spins, nadomestni simboli Wild, simboli Stacked Wilds, razširljivi simboli

Neznan podmorski svet, zakladi, morske deklice in čudovita princesa. To je kratek opis nove igre Ariana ponudnika Microgaming. Morske globine so polne skrivnosti, predvsem pa se v njih skrivajo izjemno velikodušne nagrade.

Ariana je petkolutni video igralni avtomat s tremi vrstami in 25 stavnimi vrsticami, ki razkriva zgodbo o morski deklici – princesi Ariani. Če pričakujete razkošne učinke, čudovito grafiko in splošni vizualni užitek, boste morda razočarani. Pri tej igri so poudarjeni drugi atributi, ne avdiovizualni. Grafika sicer sploh ni slaba, vendar ne izstopa.

Zato vas bo igra morda pritegnila na drugačen način, na primer s posebnimi funkcijami. Naj vam predstavimo dve, ob katerih boste po našem mnenju najbolj uživali. Prva funkcija se imenuje »razširljivi simboli« in se vključi, ko si na prvem kolutu privrtite 3 enake simbole. Če so ti simboli tudi na drugih kolutih in če so še v stavni vrstici, se z njimi samodejno zapolnijo vsa polja, kar seveda pomeni ogromne dobitke.

Druga zanimiva funkcija so brezplačni vrtljaji. Sličica zvezde je neposredno povezana z brezplačnimi vrtljaji. Če si privrtite 3 sličice zvezde na kateremkoli polju na petih kolutih, je takoj vaših 15 brezplačnih vrtljajev. Če vam uspe pri brezplačnem vrtljaju znova dobiti 3 simbole zvezde, se vrtljaji seveda seštevajo. Igra vključuje tudi priljubljene simbole Wild, ki v dobri kombinaciji prinašajo precejšnje dobitke.

Najnižji dopustni znesek stave na igralnem avtomatu je 0,25 €, najvišji znesek, ki ga lahko osvojite, pa znaša 30.000 €. Če so vam všeč igralni avtomati s temo vode, potem ste našli pravega.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomat s pravljicami

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming