Retro Reels

Retro Reels


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Avtor: Microgaming
Tema: Klasični igralni avtomati, retro
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20 (izbirno)
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,47%
Druge lastnosti igre: Simbol Scatter, brezplačna vrtenja, ponovna vrtenja

Roko na srce! Kdo si ne bi na vsake toliko vzel nekaj časa in zaigral na retro dobitnih napravah, za katerimi so vsi ponoreli pred 20 ali 30 leti? Veliko igralcev na te igralne avtomate naleti po naključju ali pa jih poiščejo namenoma, vsi pa takoj prikličejo spomine in vzbudijo občutek nostalgije. Na srečo je trg spletnih igralniških iger preplavljen z naslovi, ki se jih boste spomnili s svojih igralniških začetkov.

Oživite svoje spomine z retro igrami

Več resnično retro igralnih avtomatov najdete v ponudbi priznanega podjetja Microgaming. Tokrat smo se osredotočili na spletni igralni avtomat Retro Reels. To je skok kar daleč v preteklost. Našli smo vse, kar so ponujali prvi igralni avtomati: tradicionalne simbole sadja, sedmice in BAR-e ter preprosto grafiko, ki jo spremljajo zvočni učinki stare šole in takoj vzbudi občutek potovanja v preteklost.

Igralni avtomat Retro Reels vsebuje pet kolutov, 3 vrstice in največ 20 dobitnih vrstic, ki jih lahko izbirate po svojih željah. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi.

Zmagate pa lahko celo brez simbola Wild

Majhna pomanjkljivost tega »retro« avtomata je, da nima simbola Wild, ki nadomesti manjkajoče simbole v morebitni dobitni kombinaciji. A s tem dejstvom se je treba soočiti in ga sprejeti. Na kolutih pa ne manjkajo mnogi drugi elementi za bonuse, ki zagotavljajo zelo dober teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP) v višini 96,47 %. Prvi je simbol Scatter, ki je prikazan na ikoni za »bonus za 5 brezplačnih vrtenj«. Če ga dobite vsaj dvakrat, boste aktivirali dodatno igro z brezplačnimi vrtenji. Za 2 simbola Scatter dobite 10 brezplačnih vrtenj, za 3 simbole 15, za 4 simbole do 20 in za 5 simbolov kar 25 brezplačnih vrtenj.

Med dodatno igro z brezplačnimi vrtenji se bodo vsi vaši dobitki podvojili, dobite pa lahko še dodatna brezplačna vrtenja. Nam je takoj na začetku uspelo dobiti 3 simbole Scatter, s čimer smo bili deležni 15 brezplačnih vrtenj. Med brezplačnimi vrtenji smo dobili še nekaj brezplačnih vrtenj. Odlično!

Poleg tega imate na igralnem avtomatu Retro Reels še eno zanimivo možnost, s katero lahko dobite želeno dobitno kombinacijo. Po vsakem vrtenju lahko zavrtite samo kolut, ki ga izberete za vnaprej določeno ceno. Seveda velja, da bo cena višja, tem večja je možnost za dobitno kombinacijo.

Preizkusite igralni avtomat Retro Reels brezplačno

O igralnem avtomatu Retro Reels smo »povedali« vse, kar je pomembno. Edino, kar ostane, je, da ga preizkusite sami. Če ste ljubitelj klasičnih igralnih avtomatov, ki so pred samo nekaj leti stali v kotih igralnic, ga prav gotovo ne smete spregledati. Kljub temu da mu manjka simbol Wild, lahko na njem še vedno pridete do dobitka.

Najboljše bo, da naše posamezne spletne igre preizkusite kar sami, saj lahko to naredite brezplačno, ne da bi tvegali svoj denar. Ali pa kliknite spletno igralnico in si privrtite zanimivo nagrado na teh retro kolutih.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Retro igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming