Reel Gems

Reel Gems


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, nelinijsko zasnovan (brez določenih dobitnih vrstic in z 243 dobitnimi kombinacijami)..
Teoretični donos za igralca 96.5%
Igralne funkcije Simbol Wild (joker/nadomestna karta), simbol Scatter, ponovno vrtenje, brezplačna vrtenja s 3-kratnim množiteljem

Če smo odkriti, nismo nikoli razumeli čara igralnih avtomatov na temo draguljev, a na srečo, naše pomanjkanje razumevanja, v tem primeru, res ni pomembno. To je ena najbolj priljubljenih tematik na igralnih avtomatih na svetu.

Torej ne bi smeli biti presenečeni nad dejstvom, da so igralni avtomati na temo draguljev prisotni v portfelju skoraj vseh razvijalcev spletnih igralnih avtomatov. Microgaming ni nobena izjema in danes bomo pogledali enega izmed njegovih predstavnikov v tem oddelku, igro Reel Gems.

Ta igralni avtomat je na voljo v več spletnih igralnicah in želeli smo izvedeti, ali ga je vredno igrati. Ugotovili smo, da je dejstvo, da vsebuje eno izmed NAJPOPULARNEJŠIH tematik igralnih avtomatov, daleč od njegovih edinih prednosti. Dejansko ima nekoliko bolj edinstven pristop, ki se razlikuje od večine v današnji proizvodnji igralnih avtomatov.

Nekonvencionalna pot do vaših nagrad

Igra Reel Gems vsebuje običajnih 5 kolutov, a boste kmalu ugotovili, da to niso isti koluti, ki bi jih pričakovali. Je tako imenovan nelinijski igralni avtomat, ki ponuja skupno 243 dobitnih kombinacij. Seveda, tudi tukaj boste zavrteli kolute, da bi dobili dobitne kombinacije. Ob koncu vsakega kroga, tj. ko se koluti prenehajo vrteti, se lahko odločite, katerega od kolutov boste ponovno zavrteli za določen znesek (preko primerno imenovane funkcije RESPIN (ponovno vrtenje)). To vam omogoči, da povečate svoje možnosti za dobitek ali nagrado, ki jo lahko osvojite.

Dobitne kombinacije se navedene od leve proti desni, kot pri večini igralnih avtomatov. Kadar se v (potencialni) vrstici nahaja več možnosti zmagovalnih kombinacij, se vedno upošteva najvišja. V primeru več zmagovalnih kombinacij v več vrsticah se vrednost dobitkov sešteva.

Nagrade so dokaj radodarne, celo za kombinacije, ki so sestavljene le iz osnovnih igralnih simbolov. Pravzaprav, večino kombinacij tvorijo le-ti, saj dejansko tukaj ni toliko posebnih simbolov. Kot tradicionalno, so tukaj simboli wild in scatter. Na srečo, so bonusi, ki jih prinašajo, zelo koristni.

Simbola Wild in Scatter, zagotovljeni bonusi

Simbol wild ima vlogo nadomestne karte (jokerja). Če ga dobite na katerem koli od kolutov, lahko nadomesti kateri koli manjkajoči simbol v dobitni vrstici – to pomeni, da lahko zaključi drugače nepopolno dobitno kombinacijo. Vendar pa boste na tem igralnem avtomatu simbole wild našli le na kolutih 2 in 4.

Simbol scatter je znatno bolj zanimiv in tudi bolj radodaren. Če vam uspe simbol na kolutih dobiti 3- ali večkrat, vam to takoj prinese 15 brezplačnih vrtenj. Dodatno, med temi brezplačnimi vrtenji, vsi vaši dobitki prejmejo 3-kratnega množitelja. Z veseljem smo tudi opazili, da pri brezplačnih vrtenjih lahko dejansko dobite dodatna brezplačna vrtenja.

Igrajte na igralnem avtomatu Reel Gems brezplačno

Na koncu smo soočeni z dilemo: komu je dejansko namenjen igralni avtomat Reel Gems? Morda se zdi malce preveč zapleten za začetnike, medtem ko bi izkušeni igralci morda presodili, da mu primanjkuje bogate raznolikosti bonusnih iger. A to ne smatramo za strogo negativno. Nasprotno. Ko smo se enkrat spustili v igro in začeli dojemati možnosti, ki ji ponuja funkcija Respin, smo se začeli izredno zabavati. In tako lahko tudi vam iskreno priporočamo to igro.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z dragulji

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming