Hitman

Hitman


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Na igralnem avtomatu Hitman igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite
Avtor: Microgaming
Tema: Igralni avtomat s filmsko temo
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 15
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95,84%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Razširitveni simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, množitelj dobitka, dodatna mini igra
Izdajatelj licence za igro: Eidos Interactive Ltd. (Hitman je blagovna znamka družbe Eidos Interactive Ltd. Vse pravice pridržane.)

Vsak navdušenec nad računalniškimi igricami zagotovo pozna plešastega protagonista s črtno kodo na zadnji strani glave. Drži, govorim o Agentu 47. Morilec, ki kljub svoji službi ne ubije kar kogar koli, ampak svoje tarče skrbno izbira.

Agent 47 je sedaj na voljo tudi na kolutih

Prvič se je leta 2000 pojavil v kultni klasični računalniški igri Hitman: Codename 47. Ko so danski razvijalci igre iz družbe IO Interactive ugotovili, kako uspešna je igra, so jo nadgradili z več nadaljevanji. Leta 2007 se je Agent 47 pojavil tudi v kinodvoranah, kjer ga je v filmu francoskega režiserja Xavierja Gensa igral Timothy Olyphant. Hitman se je leta 2015 vrnil v kinodvorane, tokrat brez Olyphanta.

Agent 47 je prav tako pritegnil pozornost družbe Microgaming, svetovno priznanega podjetja, ki se osredotoča na razvoj igralnih avtomatov in iger na srečo. Če ste torej ljubitelji igre Hitman in občasno radi igrate tudi na igralnih avtomatih, imamo za vas poslastico: spletni igralni avtomat Hitman.

Bonusom sledi še več bonusov: nikakor vam ne bo dolgčas

Spletni igralni avtomat Hitman sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 15 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Vendar pa se zaradi svoje raznolike strukture bonusov razlikuje od drugih igralnih avtomatov. Oglejmo si vse.

Simbol Wild (ki deluje kot joker) predstavlja Agent 47 s prekrižanimi pištolami. Nadomesti manjkajoče simbole v potencialno dobitni kombinaciji. Pojavi se na drugem, tretjem in četrtem kolutu in ima razširitveno funkcijo. Ko se pojavi, se tako celoten kolut napolni s simboli Wild. Posledično boste zagotovo osvojili nekaj zares velikih dobitkov, če ga boste istočasno zadeli na vseh treh kolutih.

Simbol Scatter je številka 18 v rdečem krogu. Če ga na kolutih zadenete (vsaj) trikrat, boste sprožili dodatno igro z 18 brezplačnimi vrtenji, med katero se vsi dobitki podvojijo.

Naslednji dodatni element je simbol Insignia, ki se pojavi le na prvih treh kolutih z leve. Če ga istočasno zadenete na vseh treh kolutih, lahko izberete nagrado. Potem je od vaše izbire odvisno, ali boste izbrali tistega z največjo nagrado.

Izberite žrtev in kako bo umrla

Hitman vključuje tudi dodatno igro. Če jo želite aktivirati, morate dobiti tri »bonuse v beležnici«. V tej miniigri boste stopili v čevlje Agenta 47. Izbrati morate, katero tarčo (enega izmed petih nevarnih moških) boste nevtralizirali. Vsaka izmed vaših potencialnih tarč ima svojo finančno nagrado. Ko boste izbrali tarčo, boste morali izbrati način nevtralizacije: s pištolo, ostrostrelsko puško, injekcijo strupa, nožem ali davljenjem. S klikom gumba »Execute« (Izvedba) sprožite misijo. Vsak zadetek se pomnoži z naključno izbranim množiteljem. Po celotnem morilskem procesu boste izvedeli, koliko ste dobili plačano za misijo, tj. koliko točk ste si prislužili.

V izbrani igralnici se kot Agent 47 preizkusite v igri vlog

Uživali smo v času, ki smo ga preživeli ob igranju spletnega igralnega avtomata Hitman. Dejansko smo igrali več ur, saj sploh nismo opazili, kdaj so minile. Ker ima ta igralni avtomat številne privlačne dodatne elemente, se vam ni treba bati, da bi se dolgočasili. Lepa grafika s 3D-animacijami in temačno glasbo, ki ustreza temi Agenta 47, pomeni, da vas bo igra brez težav posrkala vase. Kakorkoli že, najprej preizkusite brezplačno različico, in če vam bo všeč, lahko še evro ali dva vložite v igro v svoji priljubljeni spletni igralnici.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Videoigralni avtomati s filmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming