Mega Moolah

Mega Moolah


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre progresivni videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 25 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96,7 %
Najmanjši znesek stave 0,01 €
Največji znesek stave 6,25 €
Druge lastnosti igre brezplačni vrtljaj, pomnoževanje dobitkov, simboli Wild, največ štirje progresivni jackpoti

Mega Moolah je legendarni igralni avtomat ponudnika Microgaming. Gre za petkolutni igralni avtomat s 25 zmagovalnimi vrsticami, ki se je uveljavil kot simbol vseh progresivnih igralnih avtomatov. Zakaj, boste vprašali. Zato, ker že sorazmerno nizke stave omogočajo, da osvojite neverjetno visoke vsote. Z največjim dobitkom na igralnem avtomatu doslej se je Mega Moolah zapisal tudi v Guinnessovo knjigo rekordov. Srečni dobitnik je bil Jon Heywood, ki je prejel neverjetnih skoraj 17,9 milijona EUR.

In zakaj je ta igra tako edinstvena? Predvsem zaradi svoje preprostosti in jackpotov. Intuitivna zasnova igralca nemudoma potegne v igro ter ga osvoji z lično in zabavno grafiko. Danes je Mega Moolah na voljo z vrsto grafičnih predlog, v prvotni različici Mega Moolah pa so bile na kolutih prikazane živali z afriškega safarija. Lično stripovsko grafiko dopolnjuje prijetna glasba iz ozadja z zvoki divjine.

Jackpoti pri Mega Moolah

Zgolj lep videz in prijetni zvoki prav gotovo niso glavni razlog, da na igralnem avtomatu Mega Moolah igra na milijone igralcev po vsem svetu. Ključni za njegovo splošno priljubljenost so genialno zasnovani jackpoti. Igralni avtomat ne vključuje enega samega jackpota, kot velja za konkurenčne avtomate, temveč štiri. Najmanjši se imenuje MINI, sledijo pa mu MINOR (ki znaša na tisoče evrov), MAJOR (več sto tisoč) in legendarni jackpot MEGA (milijonski dobitki). Možnost, da osvojite večje jackpote, je odvisna od začetne stave.

Načelo dobitkov je izjemno preprosto. Kot pri vseh progresivnih jackpotih se določen odstotek stave prenese v skupne jackpote, ki tako začnejo dokaj hitro naraščati. Pri Mega Moolah lahko pri posamezni igri stavite od 0,01 EUR do 6,25 EUR. Pri običajnem vrtljaju lahko osvojite največ 225.000 kovancev. To vam lahko uspe s pomočjo izjemno zaželenih simbolov Wild in Scatter. Simbol Wild lahko zamenja katerikoli simbol, da dopolnite zmagovalno vrstico. Če se v vrstici pojavita dva leva ali več, dobite tudi bonus v višini 750 EUR. Simbol Scatter (sličica opice) zagotovi največ 15 brezplačnih vrtljajev, bonus pa je, da so vsi dobitki, ki jih pri teh vrtljajih osvojite, pomnoženi s tri.

Kot vidite, se lepota skriva v preprostosti. Če bi nas prosili, da bi igralni avtomat Mega Moolah opisali z eno besedo, bi rekli »ZABAVA«. Še sami ga preizkusite in uživajte v razburljivi igri.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z živalmi

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming