Deck The Halls

Deck The Halls


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Avtor: MICROGAMING
Tema: Božični igralni avtomat
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 30
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95-97%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačno vrtenje, množitelj

Konec leta mnogi povezujejo s preživljanjem časa z ljudmi, ki jih imamo radi. Čeprav je najlepši čas v letu povezan z veliko porabljenega denarja, lahko zahvaljujoč igralnim avtomatom in ustreznemu odmerku sreče svoje izgube v celoti ali vsaj delno pokrijete.

Če vas v zimski sezoni srbijo prsti in bi radi zaslužili nekaj dodatnega denarja, izvolite – medtem ko kupujete darila in krasite božično smrečico, igrajte igralni avtomat podjetja Microgaming ki se imenuje Deck The Halls. Med spletnimi igralnimi avtomati ne sme manjkati tako mogočna tema, kot je božič. Nemogoče!

Ameriški božič s tradicionalnimi bonusi

Spletni igralni avtomat Deck The Halls sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 30 fiksnih dobitnih vrstic. Končno število izberete sami. Dobitne kombinacije veljajo samo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu na levi ter se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Na kolutih se vrtijo različni simboli, povezani z ameriškim božičem. Od Božička do božične smrečice, daril, zvončkov, jelenov in okraskov za smrečico. Vse navedeno spremlja tipična božična glasba. Razmišljate, da vse to zveni sicer super, ampak ... kaj pa bonusi?

Ne bojte se, za vas imamo odlične novice. Na spletnem igralnem avtomatu Deck The Halls je na voljo več bonusov. Simbola Wild, ki nadomesti manjkajoče simbole v dobitnih kombinacijah in podvoji vaše dobitke, ni mogoče zgrešiti. Tukaj je tudi njegov zvesti partner, simbol Scatter. Z najmanj tremi simboli Scatter aktivirajte igro z 10 brezplačnimi vrtenji. Kot v osnovni igri se tudi tukaj vsak dobitek podvoji. Ampak pozor! Če dobitek dobite zaradi simbola Wild, bo pomnožen štirikrat.

Igrajte igralni avtomat Deck The Halls brezplačno

Če navedeno povzamemo, lahko trdimo, da vam bo igralni avtomat Deck The Halls ustvaril popolno božično vzdušje, zahvaljujoč svoji strukturi bonusov pa boste zlahka obogatili tudi svoj igralni račun. To pa je konec leta vedno dobrodošlo. Igralne avtomate najprej preizkusite brezplačno, nato pa svojo srečo preverite še v spletni igralnici.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Klasični igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Microgaming