Wolf Hunters

Wolf Hunters


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Wolf Hunters igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Yggdrasil
Tema: igralni avtomat s pustolovščinami
Datum izdaje: 24. 9. 2018
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,3 %
Spremenljivost: srednje visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, lepljivi simboli Wild, razširitveni simbol Wild, ponovni zavrtljaji, simboli BONUS, brezplačni zavrtljaji, samodejno igranje

Lov na volkodlaka na kolutih igralnega avtomata

Pripravite se na temačno in krvoločno pustolovščino. V tem pregledu si bomo ogledali spletni igralni avtomat Wolf Hunters, ki je bil dodan v ponudbo spletne igralnice Mr Green. Za njegovo izdelavo stoji ustvarjalni ponudnik Yggdrasil, ki ima v svojem repertoarju igre, kot sta Gem Rocks ali Lucha Maniacs.

Igralni avtomat Wolf Hunters je postavljen v strašljivi grad, kjer se boste spopadali z mitičnim volkodlakom. Igra je dobesedno prepolna različnih bonusov in posebnih funkcij, a o tem bomo več povedali čez kak trenutek. Spletni igralni avtomat Wolf Hunters ima 5 kolutov, 3 vrstice in 20 dobitnih vrstic, ki so tradicionalno veljavne z leve strani. Na kolutih lahko zavrtite 7 običajnih simbolov, vaš cilj pa je oblikovati dobitno kombinacijo vsaj treh enakih simbolov. Odlično grafiko igralnega avtomata dopolnjuje srhljiva glasba, ki še dodatno izboljša igralno izkušnjo. Upravljanje je zelo preprosto in intuitivno, vse, kar potrebujete za igranje, se nahaja na spodnji plošči, kjer lahko izberete znesek stave, zavrtite kolute in aktivirate funkcijo samodejnega predvajanja.

Ogromno bonusov in brezplačnih zavrtljajev

Poleg običajnih simbolov lahko na kolutih zavrtite tudi številne posebne simbole. Prvi tak simbol je volkodlak, ki ima najvišjo vrednost med vsemi simboli. Ustavi se lahko na kateremkoli kolutu, pri čemer ga bosta lovec ali lovka med animacijo poskušala zadeti. Ko se to zgodi, se simbol volkodlaka spremeni v lepljivi simbol Wild, vi pa boste imeli na voljo ponovni zavrtljaj. Če ga lovci ne zadenejo, se simbol volkodlaka obnaša kot običajen simbol. Vsak zadetek volkodlaka zmanjša njegovo življenje za 1, po ponastavitvi njegovega življenja pa dobite 10 brezplačnih zavrtljajev volkodlaka. Med igro s temi brezplačnimi vrtljaji se vsi simboli volkodlaka spremenijo v simbole Wild in se razširijo na kolutih.

Poseben simbol je tudi že omenjeni simbol Wild, ki nadomešča vse druge simbole. Vsakič, ko boste na polju zavrteli ta simbol, boste samodejno pridobili ponovni zavrtljaj, med katerim simbol wild postane lepljivi simbol.

Zadnja posebna simbola sta simbola BONUS, ki predstavljata lovca in lovko. Te simbole lahko zavrtite le na prvem in zadnjem kolutu in če jih zavrtite, prejmete 10 brezplačnih vrtljajev. V tej igri brezplačnih zavrtljajev imajo lovci več možnosti, da zadenejo volkodlaka. V tem načinu igre z brezplačnimi vrtljaji lahko lovca in lovko nadgradite na naslednje načine:

  • Ko med brezplačnimi vrtljaji zberete 3 simbole bonusne lovke, se simbol lovke nadgradi in podelita se 2 dodatna brezplačna vrtljaja. Če izboljšana lovka zadene volkodlaka, se ta simbol spremeni v simbol Wild in se razširi navzgor in navzdol po kolutih za eno mesto.
  • Ko med brezplačnimi vrtljaji zberete 3 bonusne simbole lovca, se simbol lovca nadgradi in prejmete 2 dodatna brezplačna vrtljaja. Če nadgrajeni lovec zadene volkodlaka, se ta simbol razširi za 1 prostor levo na kolutih.

Poleg tega je na voljo še en način igre brezplačnega vrtljaja. Tako kot pri volkodlaku, je tudi pri lovcu in lovki prikazan števec. Po vsakem zadetku volkodlaka dobite eno dodatno točko jeze. Če vam uspe zbrati 100 točk jeze lovke ali lovca, samodejno prejmete 10 brezplačnih vrtljajev lovca. Med vsemi temi brezplačnimi vrtljaji se simbola lovke in lovca nadgradita.

V igralnici najprej preizkusite igralni avtomat Wolf Hunters s super polnjenjem

Iskreno povedano, nismo presenečeni, če ste zmedeni zaradi vseh bonusnih funkcij, ki jih ponuja spletni igralni avtomat Wolf Hunters. Ta igra vsekakor ni preprosta igra z vrtečimi se koluti in tudi ne priporočamo, da jo igrate hkrati z drugimi igralnimi avtomati. Namenjen je predvsem igralcem, ki iščejo igralne avtomate z veliko bonusi in mini igrami. Torej, najprej brezplačno preizkusite igralni avtomat Wolf Hunters.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil