Avtomati Yggdrasil

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Yggdrasil

Tisti, ki imajo radi igre z nordijsko mitologijo, so zagotovo slišali ime Yggdrasil. Za prebivalce severa je Yggdrasil tako imenovano drevo sveta. Veljalo je za vhod v vseh 9 mitoloških svetov. Družba z istim imenom je to razlago vzela dobesedno in želi svoje igralce ponesti tja, kjer še niso bili. V kraljestvo velike zabave in velikih dobitkov.

Družba Yggdrasil je bila ustanovljena leta 2013 v Stockholmu na Švedskem. Njen ustanovitelj, Frederik Elmqvist, je bil prvotno izvršni direktor drugega velikana na področju iger na srečo - NetEnt. Vpliv tega podjetja na spletne igralne avtomate Yggdrasil je do zdaj precej opazen. Trudijo se, da nudijo udobje za igralca in dovršeno igralno izkušnjo, ne samo pusto vrtenje igralnih kolutov. Igre družbe Yggdrasil so licencirane ne le na Malti, ampak tudi na več lokalno reguliranih trgih.

Yggdrasil pomeni kakovost. Ne glede na to, ali govorimo o njeni igralni platformi – iSense 2.0 ali posameznih spletnih igrah, je družba Yggdrasil ena izmed najboljših ponudnikov. Podpora za najnovejšo tehnologijo je v krvi tega podjetja. Družba je bila prva ustvarjalka spletnega igralništva, ki je prenehala uporabljati Flash in je popolnoma preklopila na HTML5. Posledično njeni izdelki delujejo nemoteno tako na računalnikih kot tudi na mobilnih telefonih in tablicah.

Seveda je z vidika igralcev najpomembnejša zabava. In na tem področju Yggdrasilove igre dobesedno blestijo. Igre niso samo videti dobro, ampak nudijo tudi zanimive bonuse. Skušajo vas vplesti v drugačen način igranja. To so dobesedno interaktivna dela, kjer so vaša dejanja zares pomembna. Pogosto med vrtenjem kolutov dobite posebno nalogo in lahko dobite posebne bonuse na podlagi interakcije z igralnim avtomatom ali pa znatno povečate svoje dobitke.

Dejstvo, da Yggdrasil misli daleč naprej, je dokazano tudi z drugimi funkcijami, ki jih ponujajo njihove igre. Ena izmed njih je, na primer, odlična povezava s socialnimi omrežji. Avtorji vedo, da se današnji igralci radi hvalijo s svojim dobitkom. In tako Yggdrasilovi igralni avtomati omogočajo ljudem, da delijo karkoli iz igre z enim samim pritiskom na gumb. Našo naklonjenost so si že pridobili.

Izbira iger tega ponudnika ni tako široka, kot je ponudba njegovih konkurentov, vendar je vsaka od iger res tako sofisticirana, da presega konkurenčna imena. Poleg igralnih avtomatov severnjaki ponujajo tudi srečke, Keno in Lotto Express. Praktično vsak bo lahko izbral nekaj zase.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite