Gem Rocks

Gem Rocks


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Gem Rocks igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Yggdrasil
Tema: igralni avtomati s temo zakladov
Datum izdaje: 22. 2. 2018
Koluti: 6 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 4096 dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,2%
Spremenljivost: visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: množitelj, mega simboli, ponovni vrtljaji, samodejna igra

Igralni avtomat, poln draguljev

Igralnih avtomatov, pri katerih najdete različne zaklade in dragulje, je na pretek. Samo spomnite se iger, kot sta Ultimate Crystals in Treasure Mine. V tem pregledu se bomo osredotočili na spletni igralni avtomat z imenom Gem Rocks, ki ga je ustvarilo podjetje Yggdrasil. Ponovno moramo priznati, da gre za odlično igro.

Igralni avtomat Gem Rocks je sestavljen iz 6 kolutov s 4 vrsticami, zato lahko zmagate na 4096 načinov. Na kolutih je 8 klasičnih simbolov, ki prikazujejo skale, v katerih so različni dragulji. Dobitno kombinacijo boste osvojili, ko se na igralnem polju pojavijo isti simboli na vsaj treh zaporednih kolutih, pri čemer se dobitna kombinacija začne na prvem kolutu z leve. Če vam poleg tega uspe ustvariti zmagovalno kombinacijo in je v vsakem stolpcu več »dobitnih« simbolov, boste za nagrado prejeli tudi množitelja. Med igro vam lahko v vsakem trenutku pomagajo veliki mega simboli velikosti 2 x 2, 3 x 3 ali 4 x 4.

Padajoči dobitki in funkcija Gem Rocks

Pri spletnem igralnem avtomatu Gem Rocks ne najdete simbola Wild ali simbola Scatter, a to sploh ni pomembno. Obstajajo tudi druge funkcije, ki vam bodo prav tako pomagale osvojiti nekaj zanimivega. Načelo te igre so tako imenovani padajoči dobitki, kar pomeni, da če vam uspe ustvariti dobitno kombinacijo, se dobitki štejejo v dobro in simboli, ki so ustvarili dobitek, izginejo s kolutov in so nadomeščeni z novimi. Zahvaljujoč tej funkciji boste osvojili ponovno vrtenje in priložnost, da ustvarite še eno dobitno kombinacijo. Zanimiva posebnost tega igralnega avtomata je tudi funkcija, imenovana Gem Rock. Za kaj gre? Prepričan sem, da ste na levi strani opazili števec z lestvico, ki jo sestavljajo tri kamnite pošasti. Po dveh, petih ali devetih zaporednih dobitkih osvojite Monster Rock, sestavljen iz enakih simbolov, ki vam bo pomagal osvojiti dobitek. Ko bosta ustvarjeni dve dobitni kombinaciji, se bo na igralnem polju pojavila pošast, ki se spremeni v mega simbol velikosti 2 x 2 in se nato postavi na kolute na mestih, kjer bodo dodani manjkajoči simboli v dobitni kombinaciji, da bi vam pomagali do dobitka na naslednji stopnji lestvice na števcu igre Gem Rock. To deluje na enak način po petih padajočih dobitkih (pojavi se mega simbol velikosti 3 x 3) in devetih padajočih dobitkih (pojavi se mega simbol velikost 4 x 4). Vam bo uspelo do konca napolniti števec in osvojiti visok dobitek?

Spletni igralni avtomat Gem Rocks vam bo v igralnici všeč

Igralnemu avtomatu Gem Rocks moramo dati zelo dobro oceno. S svojo igralnostjo, grafiko in zvoki nas je dobesedno potegnil v igro takoj po tem, ko smo začeli igrati, in zabavali smo se zelo dolgo. Če želite v spletni igralnici Mr Green igrati nekaj visoko kakovostnega in enostavnega, vam toplo priporočamo ta igralni avtomat.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati z dragulji

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil