Brezplačni vrtljaji (free spins)

Brezplačni vrtljaji (free spins)

2016-05-16 12:01:44 - Braňo "Ace"

Med igralci v vseh spletnih igralnicah vlada veliko zanimanje po brezplačnih vrtljajih. Gre za priljubljen bonus brez tveganja. V osnovi to pomeni, da igralnica igralcu na igralnem avtomatu (ali ruleti) omogoči enega ali pogosto več brezplačnih vrtljajev. Obdržite lahko vse dobitke, pridobljene pri teh bonusnih vrtljajih. Če ne osvojite ničesar, tudi nič ne izgubite. Igra vas tako ne stane niti enega samega centa.

Free spins kot bonus ob registraciji

Na spletnih mestih igralnic so ob registraciji na voljo številni bonusi. Toda za mikaven ali resnično lep bonus se je običajno treba zelo potruditi ali veliko vložiti. Na voljo pa so tudi bonusi, ki jih je mogoče pridobiti preprosto in hitro. Primer takšnega bonusa so brezplačni vrtljaji. Gre za izjemno priljubljen bonus ob registraciji, ki je brez vplačila vaš takoj, ko se registrirate.

Free spins na novih igralnih avtomatih

Free spins (brezplačni vrtljaji) so v igralnicah pogosto na voljo tudi kot oblika promocije novih igralnih avtomatov ali drugih igralniških iger. Navsezadnje ni boljšega načina za promocijo nove igre ali funkcije, kot je igralcem dati priložnost, da jo preizkusijo brezplačno. Velja pa tudi, da so vsi dobitki, ki jih osvojite z brezplačnimi vrtljaji, pravi in jih lahko obdržite.

Free spins, pridobljeni v sami igri

Free spins (brezplačne vrtljaje) si lahko zagotovite tudi neposredno pri igranju na določenem igralnem avtomatu. Toda pri tem se razni bonusi močno razlikujejo in so pogosto odvisni od pravil na igralnem avtomatu, na katerem trenutno igrate. Običajno si brezplačne vrtljaje zagotovite tako, da zadenete določeno kombinacijo simbolov (npr. simbolov Wild). Pomnoževanje vseh dobitkov je pri igrah z brezplačnimi vrtljaji (ki jih igrate gratis) lep bonus, saj lahko prinese res lep dobiček. Toda to je odvisno od igralnega avtomata, na katerem igrate – marsikdaj velja, da igralce privabljajo predvsem z brezplačnimi vrtljaji in pomnoževanjem dobitkov, ne pa s skupnim jackpotom.

Sklepna misel

Če bi torej pri igranju radi malce prihranili, se gotovo izplača spremljati ponudbe igralniških bonusov ob registraciji. Prav tako ne spreglejte vseh novih iger, ki jih igralnice ponujajo med letom, saj si lahko na ta način celo vsak teden zagotovite nekaj brezplačnih vrtljajev. S kančkom sreče vam lahko brezplačni vrtljaji prinesejo resnično mikavne zneske.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje