300 Shields

300 Shields


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NYX
Na igralnem avtomatu 300 Shields igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 25 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 95,03 %
Najmanjši znesek stave 0,01€
Največji znesek stave 5,00 €
Igralne funkcije Brezplačni vrtljaji, nadomestni simboli Wild, multiplikatorji

Spletni igralni avtomat 300 Shields se neposredno nanaša na junaško bitko špartanskega kralja Leonidasa in njegovih 299 bojevnikov, ki se je leta 480 pr. n. št. v kraju Termopile zoperstavil Perzijcem, čeprav so ga slednji številčno prekašali. Pri igranju na tem igralnem avtomatu boste naleteli na junaška dejanja, zahtevne bitke in – če bo vse po sreči – na koncu na sladko zmago in nepozabne dobitke.

300 Shields je 5-kolutni igralni avtomat z do 25 stavnimi vrsticami. Za njegov razvoj je odgovorna družba NextGen Gaming, ki že sama po sebi pomeni zagotovilo, da ta igra ne bo razočarala. Ne bo vas osupnila grafično ali vizualno, vendar se zagotovo uvršča med umetniško uspešnejše v svetu igranja na igralnih avtomatih.

Enostaven, vendar kakovosten igralni avtomat

Z vidika igranja lahko igralni avtomat 300 Shields uvrstimo med bolj preproste igralne avtomate. Vendar pa s tem ne mislimo nič slabega. Pravzaprav je to prednost. Če želite po napornem dnevu preživeti nekaj časa sami z ne prezahtevno igro in se pri tem zabavati, potem je ta igralni avtomat idealen za vas.

Zmagovalna kombinacija poteka od leve proti desni. Če zadenete več kot eno stavno vrstico, se vrednost dobitkov sešteva. Vaši dobitki se bodo prav tako sešteli, če hkrati zadenete zmagovalno kombinacijo v stavni vrstici in dobitek scatter.

Posebni simboli na igralnem avtomatu 300 Shields

Igralni avtomat 300 Shields ponuja dva posebna simbola: simbol scatter in simbol Wild. Vendar pa ponujata veliko.

Simbol Wild ima posebno funkcijo, saj lahko v zmagovalnih kombinacijah zamenja kateri koli simbol, razen simbola Scatter. To bo poenostavilo polnjenje vaše zmagovalne vrstice, če vam manjka en ali več simbolov.

Simbol Scatter je poseben simbol, ki vam lahko pomaga zadeti večje vsote. Če vam uspe zadeti vsaj 2 od teh simbolov kjer koli na kolutu, boste zadeli zmagovalno kombinacijo scatter in prejeli boste nagrado. Še bolje pa je, da hkrati zadenete 3 ali več simbolov. S tem se začne bonusna igra.

Radodarna bonusna igra spletnega igralnega avtomata 300 Shields

Bonusna igra na spletnem igralnem avtomatu 300 Shields pomeni, da boste brezplačno vrteli, medtem ko ostane znesek stave iz zadnjega kroga aktiven. Začnete s petimi vrtljaji. Pri igranju bonusne igre se bodo vsi vaši dobitki iz dobitnih kombinacij, ki imajo simbol Wild, podvojili.

Odlično je, da lahko pri bonusni igri dobite še en brezplačen vrtljaj. Za to morate zbrati simbole ščitov, ki vam bodo zagotovili dodatne brezplačne vrtljaje ter se še povečali z multiplikatorjem Wild. Na ta način lahko multiplikator počasi povečate do 300-krat! To pa je zagotovo vredno bitke.

Igrajte na igralnem avtomatu 300 Shields brezplačno

Če se želite pri igranju sprostiti in ne marate preveč zapletenih iger, vam z veseljem priporočamo spletni igralni avtomat 300 Shields. Na tem igralnem avtomatu je vse enostavno in jasno. Prav tako nudi zelo dobre bonuse, vse skupaj pa je odeto v vizualno podobo, ki se je ni treba sramovati. Zagotovo si zasluži našo pozitivno oceno. Poleg tega omogoča brezplačno igranje, kjer lahko preizkusite, če vam bo všeč, tako kot je nam. Zato uporabite to možnost, saj ne morete ničesar izgubiti.

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika NYX