Flaming Fox

Flaming Fox


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Red Tiger
Na igralnem avtomatu Flaming Fox igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Red Tiger
Tema: igralni avtomat s pustolovščinami, Japonska
Datum izdaje: avgust 2018
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 10 fiksnih dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,05%
Spremenljivost: visoka
Jackpot: da
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, progresivni jackpot

Flaming Fox z razburljivimi lastnostmi

Podjetje Red Tiger je bilo ustanovljeno pred šestimi leti, vendar že »sili« v ospredje in je resna konkurenca za druge ponudnike. Igre tega podjetja imajo nekaj posebnega. Avtorji iz tega podjetja zelo dobro vedo, česa si igralci želijo na igralnih avtomatih. Kombinacija osupljive grafike, privlačnih tem, zanimivih bonusov in možnosti vrtenja kolutov na prenosniku, tabličnem računalniku ali mobilnem računalniku.

Druga igra, ki smo se jo odločili oceniti, je spletni igralni avtomat Flaming Fox. Zelo zanimivo ime, se vam ne zdi? Vendar pa to ni samo ime, pač pa tudi igra sama. Naleteli smo tudi na nekaj, kar se bistveno razlikuje od drugih običajnih igralnih avtomatov.

Zmagovalne kombinacije, veljavne v obeh smereh

Igralni avtomat Flaming Fox sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 10 fiksnih dobitnih vrstic. Zmagovalne kombinacije se izplačujejo ne le od leve proti desni, ampak v obeh smereh. To je prva stvar, ki nam je bila zelo všeč. Druge prednosti so njegove bonus funkcije. Glavno vlogo igra »ognjena lisica«, ki sedi in meditira v ozadju kolutov. V igro vstopi naključno. Nikoli ne veste, kdaj udari, ampak ko udari, bo vaš igralni račun to občutil, seveda v pozitivnem pomenu besede. Ognjena lisica je neke vrste sprožilec za posebno funkcijo. Ko se odloči ukrepati in stopiti iz ozadja, lahko zlomi nekatere simbole ali celotne kolute. Posledica tega je odkritje druge plasti gorečih kolutov. Goreči koluti so sestavljeni izključno iz simbolov visoke vrednosti ali simbolov Wild, ki nadomeščajo manjkajoče simbole v zmagovalni kombinaciji.

Če zavrtite vsaj tri simbole Scatter kjerkoli na kolutih, boste prejeli bonus igro z brezplačnim vrtljajem. Njihovo število je naključno in se giblje od 2 do 50 brezplačnih vrtljajev. V igri brezplačnega vrtljaja so vse posebne funkcije »ognjene lisice« zaklenjene do konca vrtljaja z brezplačnimi koluti.

Naj vam damo primer: Prejeli ste 15 brezplačnih vrtljajev. Po prvem vrtljaju lisica zlomi 5. kolut, na katerem bodo jokerji ali simboli visoke vrednosti. Ta kolut bo zaklenjen do zadnjih brezplačnih vrtljajev, tako da se v naslednjih vrtljajih na njem ne bodo pojavili simboli nizke vrednosti. Medtem lisica lomi vse več položajev na kolutih. Mogoče je, da bo na koncu igre brezplačnega vrtljaja celoten igralni avtomat napolnjen samo z luksuznimi simboli in jokerji. V tem primeru vam ni treba narediti nič drugega kot gledati rast svojega igralnega računa.

Progresivni jackpoti, Daily Drop in Mega Drop

Na igralnem avtomatu Flaming Fox igrate tudi za dva skupna progresivna jackpota. Vse, kar morate narediti, je, da zavrtite kolute in upate, da boste dobili simbol jackpota vsaj trikrat.

Ti jackpoti vključujejo več iger igralnega avtomata, vključno s Tiki Fruits, Treasure Mine, Totem Lightning and Piggy Pirates. Več igralcev kot igra na teh igralnih avtomatih, hitreje rastejo jackpoti, ker se določen odstotek plača iz vsake stave na njihov znesek. Največji znesek ni omejen. Trenutno stanje jackpotov (Daily Drop in Progressive Mega Drop) se pogosto nahaja na levem delu kolutov. Za dnevni jackpot časovnik počasi odšteva, dokler ga nekdo ne osvoji. Bližje je čas izplačila jackpota, večja je možnost dobitka.

Po nekaj minutah igranja boste razumeli vse

Morda se vam zdi vse zelo zapleteno, ampak ko boste začeli igrati, boste zelo hitro razumeli načelo »ognjene lisice«. Resnično odličen igralni avtomat z ogromnim potencialom visokih dobitkov. Nič nimamo za reči proti njemu.

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Red Tiger