Cazino Cosmos

Cazino Cosmos


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Cazino Cosmos igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Yggdrasil
Tema: spletni igralni avtomati na temo pustolovščin, vesoljska tema
Datum izdaje: januar 2019
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20 fiksnih dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96 %
Spremenljivost: visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Sticky Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, bonus igre, funkcija Autoplay

Podajte se na potovanje v vesolje na kolutih tega igralnega avtomata

Takoj ko smo zagnali igralni avtomat Cazino Cosmos, je bilo jasno, da se bomo podali na potovanje skozi neskončno vesolje. V tej spletni igri podjetja Yggdrasil se boste znašli na vesoljski ladji, kjer se nahaja tudi igralno polje igralnega avtomata. Na kapitanovem poveljniškem mostu boste zavrteli 5 kolutov s tremi vrsticami, dobitki pa bodo pristali na vašem računu igralca, če ustvarite zmagovalno kombinacijo na eni od 20 dobitnih linij, pri čemer so veljavne le dobitne kombinacije od leve proti desni. Na kolutih je prikazanih 8 osnovnih simbolov in dva posebna simbola. Osnovni simboli so razdeljeni na pol. Štirje simboli višje vrednosti kažejo nezemeljske like, štirje simboli nižje vrednosti pa vsebujejo simbole s kart.

Grafika spletne igre Cazino Cosmos je vrhunska, česar smo pri igralnih avtomatih podjetja Yggdrasil že navajeni. Prav tako nas je pozitivno presenetila glasba, ki ustvarja zelo dobro atmosfero. Ta igralni avtomat lahko uporabljate na vseh napravah, tudi mobilnih, seveda pa obstaja tudi priljubljena funkcija samodejnega igranja.

Vladar igralnega avtomata Cazino Cosmos je simbol Wild

Pri večini spletnih igralnih avtomatov ima simbol Scatter več moči kot simbol Wild. Pri tem igralnem avtomatu je drugače.

Simbol Scatter na igralnem avtomatu Cazino Cosmos označuje »FREE SPINS« (brezplačne vrtljaje). Zagotovo že veste, da če ga zavrtite na vsaj treh kolutih, boste prejeli brezplačni vrtljaj kot bonus igro. Za tri simbole »FREE SPINS« boste nagrajeni z 10 brezplačnimi vrtljaji, za štiri boste prejeli 15 brezplačnih vrtljajev in če ta simbol pristane na vseh petih kolutih, boste prejeli 20 brezplačnih vrtljajev.

Tukaj bi morali omeniti simbol Wild, ki ga predstavlja modrolasa ženska Stella. Poleg dejstva, da simbol Wild tradicionalno nadomešča vse ostale simbole z izjemo simbola Scatter, vam bo prinesel številne druge koristi, ki jih bomo na kratko predstavili. Če zavrtite simbol Wild v brezplačnem vrtljaju bonus igre, bo ta simbol ostal »prilepljen« na mestu kot Sticky Wild. Če med bonus igro zavrtite Sticky Wild na vseh kolutih, boste prejeli še 5 brezplačnih vrtljajev.

Ko vas Cazino Cosmos vrne iz bonus igre nazaj v glavno igro, boste opazili, da so polja na vsakem kolutu razdeljena na pet delov. Vsak kolut ima svoj zbirateljski simbol Wild, ki je osvetljen in vam takoj pade v oči. Če polje napolnite s petimi zbirateljskimi simboli, boste prejeli brezplačne vrtljaje s posebno funkcijo:

 • Zbirka 1. koluta – brezplačni vrtljaji s kartami
  Za zapolnjevanje zbirke prvega koluta boste prejeli 10 brezplačnih vrtljajev in poleg tega še dva simbola Sticky Wild, ki se bosta naključno pojavila na kolutih.
 • Zbirka 2. koluta – programerjevi brezplačni vrtljaji
  Če vam uspe zapolniti zbirko drugega koluta, boste prejeli 10 brezplačnih vrtljajev in dodatnih pet, tako da boste imeli na voljo do 15 brezplačnih vrtljajev.
 • Zbirka 3. koluta – breztežnost
  Zaključena zbirka tretjega koluta bo prav tako dodala 10 brezplačnih vrtljajev s posebno funkcijo breztežnosti. To pomeni, da ko se koluti ustavijo po brezplačnem vrtenju, se lahko vsak kolut pomakne za eno mesto navzgor ali navzdol, če se na igralnem polju pojavi simbol Wild.
 • Zbirka 4. koluta – mutacija
  Podobno kot vsi drugi koluti z zapolnjeno zbirko vas bo četrti kolut nagradil z 10 brezplačnimi vrtljaji, posebnost četrtega koluta pa je tako imenovana mutacija, ki vam omogoča, da v vsakem vrtenju spremenite naključni simbol visoke vrednosti v simbol Wild.
 • Zbirka 5. koluta – razširitev
  Zahvaljujoč zbirki petega koluta boste imeli 10 brezplačnih vrtljajev, dopolnjenih s funkcijo razširitve. Če med brezplačnimi vrtljaji na kolutih zavrtite simbol Wild, se simbol samodejno podvoji.
 • V igralnici boste uporabili vse bonus možnosti igralnega avtomata Cazino Cosmos

  Temu res lahko rečemo cel kup bonusov, kajne? Če se vam že vrti, vas popolnoma razumemo, tudi pri nas je bilo na začetku tako. Toda če preizkusite neverjetni spletni igralni avtomat Cazino Cosmos podjetja Yggdrasil v spletni igralnici, boste zagotovo po nekaj vrtljajih videli celotno sliko in se navdušili. Škoda bi bilo, če ne bi v celoti izkoristili vseh bonus funkcij.

  Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

  Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

  Igralni avtomati s pustolovščinami

  Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil