Zodiac Wheel

Zodiac Wheel


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Brezplačno igranje spletne igre Zodiac Wheel
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Avtor: Amusnet
Tema: Avantura
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 5
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,45%
Spremenljivost: Nizka srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Igralni avtomat Zodiac Wheel – vse je v zvezdah

Če ste ljubitelj astrologije, so naslednje vrstice ocene morda namenjene prav vam. Spletni igralni avtomat Zodiac Wheel je postavljen v nekakšno astrološko okolje. Pridobite zvezde na svojo stran in si priigrajte fantastične nagrade na igralnem avtomatu podjetja EGT.

Igralni avtomat Zodiac Wheel sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 5 fiksnih dobitnih vrstic. Te se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Simbol Wild se razširi

Na poti do čarobnih nagrad vam bo pomagalo več dodatnih funkcij. Prva je simbol Wild. Predstavlja ga kolo zodiaka z različnimi astronomskimi znaki. Pojavlja se samo na kolutih 2, 3 in 4. Na položaju jokerja v dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole. Velika prednost je dejstvo, da se, če je del dobitne kombinacije, razširi na celotni kolut, kar lahko vodi do več dobitnih kombinacij.

Drugi dodatni simbol je simbol Scatter. Na igralnem avtomatu Zodiac Wheel obstajata dve vrsti simbolov Scatter (knjiga in karta), vendar nobeden od njiju ne zažene priljubljene igre z brezplačnimi vrtenji. Zaradi tega bomo avtorje malce pograjali. Oba simbola vam bosta dala »samo« takojšnji dobitek, 3-, 20- ali 100-kratnik vaše stave. V primerjavi s simbolom z najvišjo vrednostjo na igralnem avtomatu, bradatim vedeževalcem z očali, to ni tako veliko. Za 5 simbolov z vedeževalcem vas bo igralni avtomat nagradil s 600-kratnikom vaše stave, kar pa je že sprejemljiva številka, kajne?

Celo ta spletni igralni avtomat ima funkcijo Gamble (tveganje). Podvojite lahko vsak dobitek. Vse, kar morate narediti, je, da uganete barvo naslednje karte. Če vam uspe, bo vaš dobitek podvojen. Če ne, boste izgubili celoten dobitek. Bodite torej previdni.

Igrate tudi za štiri progresivne jackpote

Ne bodite žalostni zaradi odsotnosti brezplačnih vrtenj. Zahvaljujoč drugi funkciji si lahko hitro prislužite velike nagrade in povečate vrednost svojega računa.

Z igralnim avtomatom Zodiac Wheel se lahko pridružite igri za 4 progresivne jackpote, ki se hitro in veselo večajo. Njihovo višino si lahko ogledate v vrstici nad koluti. To je naključna postranska igra, s katero si lahko priigrate večje nagrade. Izbrati morate samo 3 karte med 12 skritimi. Če izberete karte iste barve, se bodo zvezde združile in zadeli boste jackpot. Vse je odvisno od sreče, zato je boste potrebovali veliko. Držimo pesti!

Preizkusite igralni avtomat Zodiac Wheel v igralnici

Preizkusite igralni avtomat Zodiac Wheel in druge igralne avtomate brezplačno, da jih najprej dobro spoznate. Potem vas ne bo nič ustavilo, da ne bi vanje vrgli kakšnega evra in preizkusili svoje sreče. Človek nikoli ne ve, kdaj se bo utrudil. Morda pa vam celo postane všeč.

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet