Igranje na več igralnih avtomatih hkrati?

Igranje na več igralnih avtomatih hkrati?

2020-04-21 00:00:00 -

Vsak igralec ima v spletni igralnici svoje najljubše igre, ki jih igra vedno znova. Vseeno je, če igrate ruleto, blackjack, poker ali igralne avtomate – celo vi imate najbrž svoje najljubše igre. Kako nadaljevati, če želite hkrati igrati več iger? Je to sploh mogoče?

Številni ljubitelji igralniških iger so poskusili hkrati igrati na več igralnih avtomatih. Ja, prav ste prebrali, to je mogoče. Deluje tako: prijavite se v svojo najljubšo spletno igralnico in izberete igre. Vsako od izbranih iger odprete v ločenem oknu in pomanjšate posamezna okna tako, da vidite vse igre. Izberete lahko na primer štiri igralniške igre, vsaka od njih pa bo zasedla 1/4 vašega zaslona.

Igranje več igralniških iger hkrati zveni kot čista norost, vendar boste prihranili veliko časa, trenirali svojo zbranost in v samo nekaj minutah uživali v vseh svojih priljubljenih igrah. A hkratno igranje več iger s seboj prinaša številna tveganja, o katerih se morate poučiti, preden začnete igrati na ta način.

Slabosti igranja več igralniških iger hkrati:

1. V krajšem času porabite več denarja

Zahvaljujoč več igram lahko več dobite, pa tudi več izgubite. Nihče vam ne more 100-odstotno zagotoviti, da se bo vsaj ena od izbranih iger zaključila z dobitkom. Lahko se torej zgodi, da boste proračun porabili prej, kot ste načrtovali.

2. Premajhna koncentracija

Skoraj nemogoče se je skoncentrirati na več igralniških iger hkrati. Morda menite, da ste mojster koncentracije in vas nič ne more presenetiti, vendar lahko samo zaradi ene majhne podrobnosti izgubite celoten dobitek.

Ta težava je še posebej prisotna, če se odločite kombinirati igre različnih vrst. Če denimo izberete tri igralne avtomate in eno igro blackjack. To bo povzročilo velik kaos. Na eni strani vas bodo igralni avtomati motili med pripravljanjem strategije za blackjack, popolna zmeda pa se bo začela, če boste med igranjem igralnih avtomatov dobili dodatno igro, hkrati pa boste morali pri all-in-pokru sprejeti odločitev, ki se pojavi samo enkrat v življenju.

3. V igrah ne boste uživali, kot bi lahko

Ko igrate igralniške igre, je nagrada prijeten dodatek, vendar ne bi smela biti odločilen dejavnik, zaradi katerega se odločite igrati. V prvi vrsti bi to morali biti sprostitev in zabava. Med hkratnim igranjem več iger ne boste imeli dovolj časa, da bi uživali v posameznih igrah.

Če pa se vseeno odločite za to vrsto igranja, upoštevajte naslednja pravila:

1. Hkratno igranje iger najprej preizkusite brezplačno

Najprej poskusite z več igralnimi avtomati hkrati igrati brezplačne igre. Preizkusite ta način igranja in preverite, ali vam ustreza.

2. Izberite samo eno vrsto igre

Kot smo že zapisali, boste med hkratnim igranjem več vrst iger morda imeli težave z zaznavanjem podrobnosti, zato izberite samo eno vrsto igre, ki jo lahko igrate v več različicah. Izberete lahko denimo igralne avtomate, pri katerih preizkusite tiste s sadjem in druge, denimo pustolovske igralne avtomate. Če želite samo gledati vrtenje kolutov, vklopite funkcijo samodejnega vrtenja in pazite na svoj proračun.

3. Poskrbite za to, da ste zares spočiti in osredotočeni

Pomanjkanje koncentracije in utrujenost sta pri igralniških igrah velika težava. Napake, do katerih pride zaradi pomanjkanja koncentracije, pogosto vodijo v finančne izgube in povzročijo neprijeten občutek. Več iger hkrati igrajte samo, če ste spočiti in dovolj skoncentrirani. Ne igrajte v poznih nočnih urah ali ko je čas za počitek.

4. Na stavite največjih možnih zneskov na največje število dobitnih vrstic

Ko igrate na več igralnih avtomatih hkrati, stavite manjše zneske z manjšim številom dobitnih vrstic. Če vas mika »igrati na veliko«, igrajte igre eno po eno. Ne poskušajte pospešiti svoje sreče, ker boste morda dosegli nasprotni učinek od želenega.

Hkratno igranje več iger kot orodje za primerjavo

Hkratno igranje več iger vam je lahko v pomoč pri primerjanju posameznih iger. Če se ne morete odločiti med dvema podobnima igrama, ju zaženite hkrati. Pri vsaki igri izberite brezplačno različico in jo prilagodite svojemu zaslonu tako, da bosta dobro vidni.

Potem lahko primerjate, preizkušate in preverjate, katera od iger je prava za vas. Prav tako lahko denimo primerjate hitrost igre, število dobitnih vrstic, razmerje za zmago pri posameznih simbolih, grafiko in dodatne kroge.

Povzetek

Igranje na več igralnih avtomatih hkrati je lahko izziv za resne igralce in zagotovo ni vredno stopnje tveganja, ki jo prinaša. Ta slog igranja je nekaj, kar priporočamo samo kot priložnost za primerjavo igralniških iger z brezplačnim igranjem, ne pa kot način za hitrejše igranje in povečevanje dobitkov. Če želite resnično uživati v spletni igralnici, se vrnite k »dobremu staremu« načinu igranja in svoje najljubše igre igrajte eno za drugo.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje