Easter Island

Easter Island


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Na igralnem avtomatu Easter Island igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Yggdrasil
Tema: igralni avtomat s pustolovščinami
Datum izdaje: 2018
Koluti: 5 kolutov in 3 vrstice (v osnovni igri)
Dobitne vrstice: 27 v osnovni igri in do 103 v bonusni igri
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,10%
Spremenljivost: nizka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, razširitveni simbol Wild, ponovni zavrtljaji, samodejno igranje

Dobrodošli na Velikonočnem otoku

Ali poznate Velikonočni otok? Prepričan sem, da ste zanj vsaj že slišali. Za ta mali otok v Tihem oceanu so značilni kamniti kipi človeških obrazov, od katerih enega ste morda opazili v priljubljenem filmu Noč v muzeju. Prav ti svetovno znani kamniti kipi vas bodo spremljali v spletni igralnici MrGreen med igranjem na igralni avtomat Easter Island. Kar zadeva grafiko in zvok, smo vajeni odličnih izkušenj iz Yggdrasila, a ta igra nam je dobesedno vzela sapo. Seveda v pozitivnem smislu. Že uvod v igro je domiselno zasnovan, kar zadeva samo igro, pa kapo dol.

Igralni avtomat Easter Island sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 27 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitek prejmete, če vam pade dobitna kombinacija 3 ali več simbolov, ki so v dobitni vrstici razvrščeni od leve proti desni. Kar zadeva simbole, teh imate na voljo skupno 10. Štirje simboli lesenih kart imajo nižje vrednosti, pet simbolov živalskih kipcev pa višje vrednosti. Deseti in zadnji simbol, ki ga boste srečali na tem mestu, je simbol Wild.

V pomoč vam bo par skalnih kipov

Sestavni del spletnega igralnega avtomata Easter Island predstavljata dva kamnita kipa, ki ju ne smete spregledati. Poleg tega, da vam vljudno izrečeta dobrodošlico na Velikonočnem otoku, ju lahko med igro vidite na obeh straneh igralnega avtomata. Kar nam pri igralnih avtomatih Yggdrasil še zlasti ugaja, je to, da niso samo za okras. Po vsakem dobitnem vrtljaju boste samodejno dobili ponovni zavrtljaj. In tu nastopita omenjena dva kipa. Če z enim od simbolov nižje vrednosti dosežete dobitno kombinacijo, bo levi kip "posrkal" vse simbole nižje vrednosti, desni kip pa bo na kolute dobesedno izpljunil dobitni simbol, ki bo nadomestil vse simbole nižje vrednosti. Pri simbolih višjih vrednosti je postopek popolnoma enak.

Še ena funkcija odlikuje spletni igralni avtomat Easter Island: razširitev vrstic, ko povečate število dobitnih linij. Če v osnovni igri sestavite dobitno kombinacijo na 4 kolutih, se igralno polje med ponovnim zavrtljajem poveča za 2 vrstici, število dobitnih vrstic pa se poveča na 65. A to še ni vse. Če v osnovni igri na vseh petih kolutih dosežete dobitno kombinacijo, se igralni avtomat razširi za največ 4 vrstice, vi pa imate s 103 dobitnimi vrsticami priložnost za zmago v ponovnem zavrtljaju.

Tudi tu ne manjka simbol Wild. Tradicionalno nadomešča manjkajoče simbole v dobitni kombinaciji, pojavlja pa se le na kolutih 2 in 4. Poleg tega se simbol Wild tedaj, ko se med dobitnim zavrtljajem v osnovni igri ali v ponovnem zavrtljaju pojavi na kolutu, se razširi in slednjega v celoti prekrije.

Vsekakor priporočamo igralni avtomat Easter Island

Če bi morali spletnemu igralnemu avtomatu Easter Island dodeliti oceno, bi to bila čista petica. Ta igralni avtomat je v vseh pogledih preprosto odličen in če se ob vseh bonusnih funkcijah počutite nekoliko izgubljenega, poskusite igrati brezplačno in že po nekaj zavrtljajih vam bo vse jasno.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Fun, celebratory slots

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil