Funkcija Autoplay – več škode kot koristi?

Funkcija Autoplay – več škode kot koristi?

2019-09-10 00:00:00 -

Vsak igralec v igralnici ima svoj slog, ki mu najbolj ustreza. Nekateri imajo raje hitre igre, drugi pa želijo izkusiti vsako podrobnost in funkcijo igre. Tisti, ki imajo radi hitre igre, so se gotovo že srečali s funkcijo Autoplay, mnogi pa jo tudi pogosto uporabljajo. Pa je to res dobra zamisel?

Kaj je funkcija Autoplay?

Autoplay je funkcija, ki samodejno vrti kolesa,in je danes na voljo pri skoraj vseh igralnih avtomatih. Ne glede na to, ali so vam bolj všeč pustolovski ali strašljivi avtomati ali pa avtomati s temo sadja, lahko z uporabo te funkcije močno pospešite svojo igro.

Uporaba je preprosta – aktivirajte gumb Autoplay neposredno nasproti zaslona. Izberite želeno število samodejnih vrtenj. Sistem bo nato vrtel kolesa v vašem imenu, kar pomeni, da vam za vsako vrtenje ne bo treba posebej klikniti. Funkcijo Autoplay lahko kadarkoli ustavite in ponovno zaženete, stave pa so enake, kot če bi igrali ročno.

Prednosti uporabe funkcije Autoplay:

  1. Hitrejše igranje igre.
  2. Udobje – igralcem ni treba ročno klikati za vsako vrtenje.
  3. Igro je mogoče igrati, tudi če ne gledate v svoj telefon ali računalnik.
  4. Stave ostanejo enake.

Na prvi pogled se morda zdi, da je funkcija Autoplay odlična zadeva. A obstajajo situacije, ko lahko povzroči več škode kot koristi.

Kdaj se raje izognite uporabi funkcije Autoplay?

1. Če imate omejen proračun ali nimate finančnih omejitev

Če imate manjši proračun in/ali nimate omejitev pri igranju na srečo, vas lahko funkcija Autoplay spravi v velike težave. Zelo hitro lahko izprazni vaš igralniški proračun, še posebej, če niste pozorni.

Funkcija Autoplay ne razmišlja kot človek, samo vrti kolut, kot ji je bilo naročeno, kar pomeni, da se lahko naenkrat odloči, da je dovolj, ali pa se premakne na drugo igro. Ne pozabite, da vsak dan nimate sreče, in če vam ne uspe niti po nekaj poskusih, pa tega ne opazite, vam lahko zmanjka denarja hitreje, kot ste mislili.

Recimo, da je vaš dnevni proračun 100 EUR. Stavo nastavite na 5 EUR. Zdaj bo funkcija Autoplay delovala ne glede na izid. Če boste v 20 vrtenjih izgubili, boste ostali brez denarja – tako je to.

Ko ročno klikate, bolj sledite igri in jo nadzorujete ter imate boljšo priložnost, da se odločite, kdaj nehati ali se na primer prestaviti na drugo igro, če vam ne gre.

2. Če ste pravkar prejeli velik dobitek

Če ste med igranjem s funkcijo Autoplay dobili velik dobitek, jo ustavite in si vzemite kratek predah. Odločitve o tem, kako nadaljevati zdaj, ko ste zmagali, ne smete sprejeti pod pritiskom ali vplivom čustev.

Ko ste ustavili funkcijo Autoplay, globoko vdihnite, pustite, da se pozitivna čustva malce umirijo, pojdite na kratek sprehod ali sporočite družini veselo novico.

3. Če želite v polnosti uživati v igri in/ali preizkusiti možnosti za dobitke

Funkcija Autoplay bo pospešila igro, kar lahko pozitivno vpliva na vaše časovne omejitve. Vendar, in to še posebej velja za nove igre, pomeni tudi, da morda niste imeli dovolj časa, da bi opazili vse, kar se dogaja, in v polnosti uživali v posameznih funkcijah igre.

Funkcija Autoplay in brezplačne igre

Funkcijo Autoplay lahko preizkusite tudi pri brezplačnih igrah celo pred začetkom igranja s pravim denarjem. Funkcijo Autoplay je preprosto nastaviti, prav tako pa vam omogoča, da igro opazujete popolnoma brez zapravljanja denarja. Nato se lahko hitro odločite, ali je igra vredna vašega časa, in če ga je, začnete igrati s pravim denarjem.

Če se odločite funkcijo Autoplay uporabljati pri igranju s pravim denarjem, vam priporočamo, da upoštevate naslednja pravila:

  1. Ne dovolite, da bi igra nenadzorovano potekala daljša obdobja.
  2. Če sredstva z vašega igralniškega računa začnejo odtekati hitreje, kot ste pričakovali, ustavite funkcijo Autoplay.
  3. Pripravite si načrt v primeru zmage.

Funkcija Autoplay je lahko zanimiva, vendar samo, če se vedete kot odgovoren igralec. Obilo sreče!

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje