Pirates’ Plenty

Pirates’ Plenty


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Red Tiger
Na igralnem avtomatu Pirates’ Plenty igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite
Avtor: Red Tiger
Tema: Igralni avtomat s pustolovščinami
Datum izdaje: Februar 2019
Koluti: 5/6 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 20 fiksnih dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,12%
Spremenljivost: Visoka
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, množitelj dobitkov, dodatna mini igra, način turbo, samodejno igranje

Gusarski dragulj podjetja Red Tiger

Se spomnite naše ocene spletnega igralnega avtomata Corsair Queen? Igralni avtomat podjetja Synot Games z gusarsko temo smo močno hvalili, zdaj pa smo našli nekaj še boljšega. Igralni avtomat Pirates‘ Plenty nas je res navdušil. Avtor je podjetje Red Tiger, ki ima v svojem portfelju več zanimivih iger.

Ko smo igrali igralni avtomat Pirates’ Plenty, se nismo zavedali, koliko časa smo preživeli ob tem. Popolna grafika, glasba in funkcije so nas takoj povlekli v akcijo. Za ta igralni avtomat moramo avtorja resnično pohvaliti.

Odklenite 6. kolut avtomata

Igralni avtomat Pirates’ Plenty sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 20 fiksnih dobitnih vrstic. A med svojo pustolovščino lahko igralni avtomat razširite na do 6 kolutov. Med igranjem zbirate simbole zemljevidov in svojo ladjo premikate vedno bolj proti otoku zakladov. Če ga dosežete, odklenete 6. kolut igralnega avtomata. Ko igrate s šestimi koluti, se na njih pojavijo trije simboli Wild v obliki praznih steklenic. Ti trije simboli lahko vsebujejo množitelje dobitkov – x 2, x 3 in x 5.

Simbol Wild, joker, nadomesti manjkajoče simbole pri dobitnih kombinacijah in ima obliko nagajive opice. Naključno se prikaže na kolutih, in ko se to zgodi, zbere vse simbole nizke vrednosti in na njihovo mesto postavi tiste večje vrednosti. To lahko privede do zanimivih dobitkov.

Odprite vse tri skrinje v dodatni igri

Zdaj pa prihaja najboljši del. Na kolutih je tudi simbol Scatter, ki se imenuje »oceansko vrtenje«. Če ga dobite trikrat, boste aktivirali dodatno igro z 10 brezplačnimi vrtenji. Med to igro se bo na kolutih pojavil duh starega gusarja z zlatim ključem, nad koluti pa boste zagledali tri skrinje z zakladi. Dobili boste več brezplačnih vrtenj ali pa se bo navaden simbol spremenil v simbol Wild. Da pridete do teh legendarnih zmag, morate odkleniti vse tri skrinje. Nam je uspelo odkleniti največ dve, vendar je bilo vredno. Bo vam uspelo odpreti vse tri skrinje z zakladi? Poskusite!

Kar nam je bilo pri igralnem avtomatu resnično všeč, so bile nastavitve pri samodejnem vrtenju koluta. Omejitve lahko določite ne samo za število vrtenj, ampak tudi za izgubljeni znesek. Tako je veliko lažje slediti svojemu proračunu za igranje. Seveda lahko hitrost povečate z načinom turbo. Mi smo se tako zabavali, da smo igro igrali brez teh funkcij.

Igralni avtomat Pirates’ Plenty je poln zabave

Resnično čudovita pustolovščina in večinoma odlične nagrade na spletnem igralnem avtomatu Pirates’ Plenty. Na nobenem igralnem avtomatu še nismo naleteli na bonuse, razporejene po celotni zgodbi. Ko vam uspe odkleniti 6. kolut, se začne divje pobiranje dobitkov. Preizkusite ta igralni avtomat in stavimo, da bo kmalu postal vaš najljubši. Veliko sreče!

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Red Tiger