Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9 (širokozaslonsko)
Vrsta kolutov padajoči kamni
Koluti pet kolutov, tri vrste, 20 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 96%
Najmanjši znesek stave 0,20 €
Največji znesek stave 50 €
Igralne funkcije Igralni sistem Avalanche (plaz), funkcije Free Falls, Free Spin, Multiplier

Najbrž se vsi strinjamo, da večina igralnih avtomatov ne more veliko ponuditi. Zato resnično cenimo igre, ki prinašajo vsaj nekakšno zgodbo, naprednejšo grafiko in nove igralne mehanizme. V tem oziru je Gonzo’s Quest resnično revolucionaren igralni avtomat. Tudi izkušeni igralci lahko uživajo v novih funkcijah, o katerih lahko pri drugih igralnih avtomatih le sanjamo.

Toda igralni avtomat Gonzo’s Quest ni novost, saj je na tržišču že od leta 2010. Še danes je videti bolje kot 95 % igralnih avtomatov in upravičeno ga prištevamo med najbolj priljubljene igralne avtomate vseh časov. Pri podjetju NETENT, ki je igro ustvaril, so se resnično dobro odrezali, saj žanje pohvale tako igralnic kot tudi igralcev.

Odličen spletni igralni avtomat Gonzo’s Quest

Omenili smo že, da imamo radi igre z zgodbo. Ta je pri Gonzo’s Quest je dokaj preprosta. Gonzo Osvajalec – vzor zanj je bila zgodovinski oseba Gonzalo Pizzaro – se odpravi na iskanje zaklada skrite civilizacije, ki živi globoko v gozdu. Junaka spoznamo v trenutku, ko pride do zemljevida zaklada in se poda v deževni gozd. Ali mu bo uspelo najti zaklad, je odvisno od igralca samega.

Toda tisto, zaradi česar boste igro vzljubili, je grafika. Igra se namreč ponaša s čudovito grafiko, izvrstnimi zvočnimi elementi in zares izvirnimi igralnimi mehanizmi. Navdušeni boste nad podrobnostmi, kot je ta, da Gonzo ni statičen lik v ozadju, temveč se vedno odziva na vaš napredek pri igri.

Izvirni način igranja na igralnem avtomatu Gonzo’s Quest

Igra sama je resnično revolucionarna. Gonzo je klasičen petkolutni igralni avtomat z 20 stavnimi vrsticami, čeprav poimenovanje »koluti« ni najbolj natančno. Namesto vrtečih se kolutov so pri tej igri uporabljeni padajoči kamni. Z igralnim avtomatom Gonzo je NETENT predstavil svoj revolucionarni igralni sistem, imenovan »Avalanche«. Za kaj gre pri tem sistemu? Vse skupaj je zelo preprosto: če igralcu uspe sestaviti zmagovalno kombinacijo, se mu pripiše dobitek, zmagovalni simboli pa izginejo. Od zgoraj preprosto padajo simboli, igralec pa si lahko v enem samem krogu igre priigra še več denarja. Gre za podobno zasnovo kot pri priljubljeni igri tetris.

Prednost je tudi to, da se z vsako »novo« zmagovalno kombinacijo po tem, ko simboli izginejo, poveča množitelj. Pri osnovni igri ima množitelj 4 stopnje (× 1, × 2, × 3, × 5). Njegova trenutna vrednost je prikazana v zgornjem desnem delu zaslona, pri običajni igri pa je mogoče doseči največ petkratni množitelj prvotne stave.

Bonusna igra Free Falls na igralnem avtomatu Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest prinaša bonusno igro, imenovano Free Falls. Ta se aktivira, če igralcu uspe dobiti zmagovalno kombinacijo treh posebnih zlatih simbolov na ustreznih kolutih. Ko je bonusna igra Free Falls aktivirana, dobi 10 brezplačnih vrtljajev free spins. Še pomembneje pa je, da se poveča množitelj: znova ima štiri stopnje, najvišja pa pomeni 15-kratno pomnožitev stave.

Pri bonusni igri Free Falls ni stave mogoče spremeniti in igralec vedno igra na podlagi tiste, ki jo je vplačal pri zadevnem vrtljaju.

Na igralnem avtomatu Gonzo’s Quest igrajte brezplačno

Če bi se radi z igro Gonzo’s Quest najprej seznanili in razumeli njena pravila, lahko igralni avomat Gonzo’s Quest preizkusite brezplačno. Preprosto izberite brezplačno igro in poskusite igrati. Na voljo sicer ne boste imeli vseh funkcij igre, na primer zgodovine iger, vendar to ne bi smelo okrniti igralne izkušnje.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika NetEnt