9k Yeti

9k Yeti


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Yggdrasil
Avtor: Yggdrasil
Tema: Igralni avtomat s pustolovščinami
Datum izdaje: 14. 11. 2019
Koluti: 6 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 4.096 dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 97 %
Spremenljivost: visoka
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, brezplačni vrtljaji, samodejno igranje

Himalajska pustolovščina v igralnem avtomatu

Ste že slišali za Jetija? Kdo pa ni, kajne? Veliko zgodb kroži o tem legendarnem bitju. Jeti igra pomembno vlogo v spletnem igralnem avtomatu, imenovanem 9k Yeti. Ta igralni avtomat so ustvarili usposobljeni razvijalci iz družbe Yggdrasil. Odpeljali vas bodo na kraje, od koder prihaja legendarni Jeti, tako da se boste znašli na Himalaji, najvišjih gorah na Zemlji.

Grafika spletne igre 9k Yeti odlično prikazuje vzdušje tega kraja. Sneg, led in ogromne gore povsod. Igralno polje ima simbole, povezane s Himalajo, in je sestavljeno iz 6 kolutov in 4 vrstic, tako da lahko vidite Jetija, plezalce, šerpe, šotore, plezalne osi ali vrvi. Simbole višje vrednosti dopolnjujejo kartični simboli (10, J, Q, K, A) in dva posebna bonus simbola. Tukaj dobitek prejmete zahvaljujoč dobitnim vrsticam. Obstaja do 4.096 dobitnih vrstic, ki nadomeščajo tradicionalne zmagovalne vrstice, z dobitki, sestavljenimi iz zaporednih simbolov z leve proti desni, ki se začnejo na prvem kolutu.

Če zaženete spletni igralni avtomat 9k Yeti na svojem mobilnem telefonu, lahko izberete eno od dveh vrst postavitev. Prva je klasična postavitev kot pri namizni različici, kar pomeni, da so koluti nameščeni drug ob drugem in se vrtijo od zgoraj navzdol. V mobilni različici lahko nastavite t. i. način „BIG REEL Portrait Mode“, v katerem se vseh šest kolutov postavi drug na drugega in se vrti od desne proti levi. Katera možnost vam bo bolj ustrezala? Poskusite.

Najvišja gora na svetu in Jetijevi odtisi kot bonus simboli

Kot smo omenili v uvodu, tudi na tem igralnem avtomatu ne boste pogrešali posebnih bonus simbolov. Odkrili boste simbola Wild in Scatter. Simbol Wild prikazuje Mount Everest, najvišji vrh na Zemlji, in, kot v večini iger, nadomesti vse simbole razen simbola Scatter. Simbol Scatter tukaj prikazuje Jetijeve stopinje, imenovane »BREZPLAČNI VRTLJAJI«. Ta simbol morate zavrteti na vsaj treh kolutih in samodejno boste prejeli brezplačne vrtljaje. Za 3 simbole Scatter boste dobili 8 brezplačnih vrtljajev, 4 vam bodo prinesli 15 brezplačnih vrtljajev, 5 simbolov Scatter vam bo prineslo 40 brezplačnih vrtljajev, 6 simbolov z Jetijevimi odtisi pa vam bo prineslo fantastičnih 88 brezplačnih vrtljajev. Toda to še vedno ni vse.

Ko se premaknete na bonus igro z brezplačnimi vrtljaji, lahko tam najdete tudi dodatne brezplačne vrtljaje, vendar v bonus igri število ni več tako bogato kot v osnovni igri. Kakšen avtomat Yggdrasil bi to bil, če ne bi nudil nekaj posebnega. Če se simbol Jetija prikaže skupaj s simbolom Wild med brezplačnimi vrtljaji na kolutih, vas bo funkcija snežne nevihte Snow Storm pomešala z močnimi vetrovi in prestavila simbole, da bi ustvarila zmagovalno kombinacijo.

Igrajte na pustolovskem igralnem avtomatu 9k Yeti v casinoju

Ko smo prvič ugotovili, da je igralni avtomat 9k Yeti prišel izpod rok družbe Yggdrasil, nam je bilo jasno, da nas čaka še en izjemen igralni avtomat. In res je bilo tako. Lepa grafika, povezana z velikodušnimi bonusi, nas je ponovno očarala, zato nam ni preostalo nič drugega, kot da vam ga priporočimo.

Igralniške igre ponudnika Yggdrasil najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Yggdrasil