Mr Green

Pestra ponudba razburljivih casino iger vsebuje številne različice rulete in blackjacka, kar vključuje igre s krupjejem v živo, videopoker, tombolo in seveda številne igralne avtomate.

Igre in igralni avtomati ponudnika: NetEnt, Microgaming, Play'n GO, Quickspin, IGT, Aristocrat Gaming, EASIT, EvolutionGaming, Playtech, Yggdrasil,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Progresivni jackpoti: Da
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus: 350 EUR
Licenca: Evropska licenca
Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre

Ocena igralnice Mr Green

Spletna igralnica Mr Green se je na področju internetnega razvedrila strela z jasnega uvrstila med najboljše ponudnike na svetu. Kako je to mogoče? Ali obstaja recept za ta uspeh?

Po čem se igralnica Mr Green loči od drugih spletnih igralnic in kaj natanko je razlog za to, da je mož v zelenem tako močno prevzel igralce po vsem svetu? Za vas smo priskrbeli odgovore.

Izbira iger v vaši ponudbi je izjemno pomembna. Kako pogosto dopolnjujete igralni seznam?

V igralnici Mr Green zbirko iger dopolnjujemo skoraj vsak dan. Skupaj z vrsto ponudnikov iger načrtujemo več mesecev vnaprej in tako skrbimo za ponudbo svežih, zanimivih in zabavnih iger, vendar igralca z njimi ne zasujemo.

Kakšne vrste iger za igralne avtomate ponujate in katere so najbolj priljubljene?

Če je ruleta kraljica igralnice, potem je igralni avtomat prav gotovo kralj!

Najprej je treba povedati, da v ponudbo za igralce vključujemo samo najbolj poštene in najbolj kakovostne igre, ki so na voljo za osebne računalnike, tablice in mobilne naprave. Če določena igra za igralne avtomate zaradi slabih deležev izplačil, neustreznega igralnega mehanizma ali zastarelih grafičnih elementov ni dovolj dobra, ne tvegamo igralčevega zadovoljstva. Tako preprosto je to.

Mr Green je bila tudi ena prvih spletnih igralnic, ki je ponudila igralne avtomate več ponudnikov – v bistvu se nismo hoteli vezati na enega samega ponudnika. Najboljše igre priskrbimo po pogajanjih in dogovorih izključno z vrhunskimi ponudniki iger z vsega sveta, kot so NetEnt, IGT, Microgaming, Bally, Quickfire, Yggdrasil, Thunderkick, Play n’ Go, Nyx Ogs, Merkur in drugi.

Trenutno je najbolj priljubljena igra Starburst ponudnika NetEnt. Zdi se, da so igralci naravnost navdušeni nad to preprosto, barvito in zanimivo igro na ta igralni avtomat, pa naj jo igrajo na računalniku, tablici ali mobilni napravi. Toda pozor, vsak teden predstavljamo nove igre, ki lahko prevzamejo Starburstovo krono!

Koliko je znašal največji jackpot, osvojen v igralnici Mr Green?

V igralnici Mr Green smo ponosni, da lahko ponudimo nekatere igralne avtomate z največjimi progresivnimi jackpoti na svetu.

Na voljo so igre z jackpotom, kot so Mega Fortune: Dreams in Mega Fortune, ki se je vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov z največjim izplačilom jackpota na spletnem igralnem avtomatu, in sicer v višini več kot 17 milijonov EUR, Hall of Gods, Mega Moolah, Arabian Nights in številne druge.

Čeprav je bila v igralnici Mr Green izplačana že vrsta jackpotov v zneskih desetih in stotih tisočih evrov, pa še vedno čakamo igralca, ki bo prvi osvojil ultimativni večmilijonski jackpot.

Izbrani igralni avtomati v ponudbi igralnice

Promocije in novice igralnice Mr Green