Royal Secrets

Royal Secrets


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Brezplačno igranje spletne igre Royal Secrets
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Avtor: Amusnet
Tema: Avantura
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 10
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,37%
Spremenljivost: Srednja
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, razširjeni simbol Wild, simbol Scatter, progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Če menite, da so kraljeve družine skrivale razne skrivnosti in zaklade iz oddaljenih krajev sveta, lahko na kolutih izveste, ali je to res ali ne. Vse to zahvaljujoč igralnemu avtomatu Royal Secrets.

Boste našli kraljeve zaklade?

Ste pripravljeni na vstop na kraljevi dvor? Če ste, pred tem spoznajte vse priložnosti in pasti, da ne boste odšli praznih rok.

Spletni igralni avtomat Royal Secrets sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 10 fiksnih dobitnih vrstic. Tradicionalno se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno.

Bodimo pošteni – kar zadeva grafiko in glasbo, igralni avtomati podjetja EGT niso najboljši, vendar nas preprostejše melodije in narisani liki niso pretirano motili. Bolj nas je zanimalo, kaj nam lahko igralni avtomat ponudi. Na tem igralnem avtomatu boste srečali samega kralja, kraljico, princeso in viteza. Preostale simbole sestavljajo klasični simboli s kart: J, Q, K in A. Najvišjo vrednost ima, seveda, kralj. S petimi simboli od teh lahko pridobite izplačilo, ki je 500-krat višje od vaše stave.

Simbol Wild se razširi

Največ pomoči lahko pričakujete od simbola Wild v obliki gradu. V vlogi jokerja lahko v dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole. Pojavlja se samo na kolutih 2, 3 in 4. Če se pojavi, lahko pričakujete lepe dobitke. Če je simbol Wild del dobitne kombinacije, se razširi na celoten kolut in pokrije vse tri vrstice, kar vodi do več dobitnih kombinacij.

Na kolutih obstajata dve vrsti simbolov Scatter. Negativno nas je zmedlo in presenetilo dejstvo, da z njima ne morete dobiti brezplačnih vrtenj, kot je običajno na drugih igralnih avtomatih. In zakaj sta dva? Sanja se nam ne. O tem smo razmišljali še nekaj časa po igranju.

Prvi simbol Scatter je ključ, ki vam prinese »samo« takojšnji dobitek. Za 5 simbolov boste dobili 1000-kratnik stave, 4 vam prinesejo 200-kratnik stave. Drugi simbol Scatter je zlata kraljeva krona. Pojavlja se samo na kolutih 1, 3 in 5. Za vse tri vas čaka dobitek v obliki 20-kratnika vaše stave.

Obstaja še ena funkcija, zahvaljujoč kateri boste lahko tej pohlepni družini odnesli še nekaj bogastva. Funkcija Gamble (tveganje). Podvojite lahko vsak dobitek. Uganiti morate samo barvo skrite karte. Če vam uspe, bo vaš dobitek podvojen. Če ne, boste izgubili celoten dobitek. Bodite torej previdni.

Na voljo so tudi štirje progresivni jackpoti

Najboljše smo prihranili za konec. Z igralnim avtomatom Royal Secrets se lahko pridružite igri za 4 progresivne jackpote, ki se hitro in veselo večajo. Da jih dobite, boste potrebovali veliko sreče. A kot pravijo – sreča spremlja pogumne. Višina posameznega jackpota je prikazana v vrstici nad koluti.

Igralni avtomat Royal Secrets nam je bil všeč, vendar moramo priznati, da nas je nekoliko razočarala odsotnost brezplačnih vrtenj. Temu igralnemu avtomatu bi odlično pristajala. Ampak ni pomembno, celo brez tega bonusa lahko te elegantne gospode zapustite z malce bolj polnimi žepi. Ne da bi to sploh vedeli. Preizkusite igro v spletni igralnici še sami.

Igralni avtomati s pustolovščinami

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet