Avtomati Amusnet

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Amusnet

Podjetje Euro Games Technology (EGT) je bilo ustanovljeno leta 2002, s sedežem v Bulgariji. Čeprav je na trgu šele sorazmerno kratek čas, ga uvrščamo med najhitreje rastoča podjetja na svetu na področju iger na srečo. Dejavnosti podjetja vključujejo razvoj, proizvodnjo in distribucijo različnih vrst izdelkov za igre na srečo. EGT ima zelo široko ponudbo izdelkov. Osredotočajo se na video igralne avtomate, igralne avtomate, jackpot sisteme, elektronske rulete, mize za blackjack, ter na mnoge druge vrste casino opreme. Njihovi izdelki se ponašajo z visoko kakovostjo izdelkov, ugodnimi cenami in zanesljivostjo.

Podjetje se je počasi razširilo iz Bolgarije in sosednjih dežel po vsem svetu. Danes ga poznajo ljudje preko 80 držav po vsej Evropi, Aziji, Južni Ameriki in Afriki. Uspešni so tudi na številnih razstavah.

EGT ima tudi podružnico EGT Interactive, ki razvija zapleteno programsko opremo za spletno igranje na srečo. EGT Interactive ponuja vrsto enkratnih igralnih avtomatov, izmed katerih ste nekatere skoraj zagotovo že videli. Igre, kot je 40 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown, in Amazonov Battle spadajo med najpopularnejše na svetu. Njihove spletne igre imajo tudi izredno privlačen RTP.

Igralni avtomati EGT Interactive imajo navadno edinstveno retro obliko. To pomeni, da njihove igre ponujajo stare dobre klasike - od simbolov svežih limon, do češenj, melon in grozdja. Še nekaj sedmic, zvončkov... in že je tukaj dobra igra z visoko mero dobitka. Toda naj vas to ne odvrne - njihovi igralni avtomati ne dajejo niti najmanjšega občutka zastarelosti. Realistična 3D animacija in zanimiva grafika bosta kmalu pritegnili vašo pozornost.

Toda grafika ni edino, kar boste vzljubili. Eden izmed razlogov, zakaj igralci ljubijo igre EGT Interactive so pogosti bonusi, (posebno) v obliki brezplačnih vrtenj. Ti igralni avtomati so popolni za vsakogar, ki išče kombinacijo zabave, napetosti in klasičnega okolja - ki je že mnoge igralce nagradilo z znatnimi vsotami denarja. Torej, kaj menite, katerega boste poskusili najprej?