Egypt Sky

Egypt Sky


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Brezplačno igranje spletne igre Egypt Sky
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Avtor: Amusnet
Tema: Puščavski igralni avtomati
Koluti: 5 kolutov, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 40
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,30%
Spremenljivost: Srednja (3/5)
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, simbol Scatter, brezplačna vrtenja, progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Zakladi neraziskanega starodavnega Egipta

Več kot 3000 let je bil Egipt središče ene najnaprednejših civilizacij na svetu. Iz tega obdobja so s pomočjo različnih zapisov ter legendarnih piramid ohranjeni številni dokazi o načinu življenja. Zapustili so ogromno količino zakladov, ki jih raziskovalci iščejo še dandanes. Vstopite v starodavni Egipt na spletnem igralnem avtomatu Egypt Sky s puščavsko temo. Ta pustolovski igralni avtomat podjetja Amusnet nas je takoj pridobil na svojo stran. V naslednjih vrsticah bomo pojasnili, zakaj.

Igralni avtomat Egypt Sky sestavlja 5 kolutov, 4 vrstice in 40 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Starodavni Egipčani, še posebej faraoni, niso bili samo pametni in inovativni, ampak so se tudi utapljali v zakladih. Medtem ko boste na kolutih igralnega avtomata Egypt Sky iskali njihove zaklade, lahko izkoristite več dodatnih elementov. S potrpežljivim igranjem si lahko prislužite nekaj zelo lepih dobitkov. Vemo, o čem govorimo. Ko se nam je že zdelo, da bomo ostali brez celotnega proračuna, ugasnili igralni avtomat, nehali igrati in pustili za seboj to mučenje, so se začele dogajati izjemne stvari. Potrebne je bilo samo nekaj vztrajnosti.

Razširjeni fiksni simbol Wild med brezplačnimi vrtenji

Prvi dodatni simbol, ki bo polepšal vašo pustolovsko pot proti piramidam, je simbol Wild. Prikazan je kot križ in se pojavi na drugem, tretjem in četrtem kolutu. Na položaju jokerja v dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole. Poleg tega se razširi po celotnem kolutu, če je del dobitne kombinacije. Ko se razširi po vseh štirih vrsticah, lahko ustvari več drugih dobitnih kombinacij.

Drugi posebni simbol je simbol Oasis. To je simbol Scatter, zahvaljujoč kateremu boste vstopili v dodatno igro brezplačnih vrtenj. Za 3 boste dobili 3 brezplačna vrtenja, za 4 simbole 5, za 5 simbolov pa lahko pričakujete 7 brezplačnih vrtenj. Med igrami brezplačni vrtenj se aktivira še ena zanimiva dodatna funkcija. Kakor hitro se na kolutu pojavi simbol Wild, se razširi čez celoten kolut in tako ostane do konca igre z brezplačnimi vrtenji. Niti enkrat nismo dobili treh kolutov Wild pred četrtim ali petim vrtenjem, kar je opazno polepšalo naš igralni račun.

Štirje progresivni jackpoti

Če pri vrtenju simbolov Scatter ne boste imeli sreče, obstajata še dva druga načina za privlačne dobitke. Vsak dobitek lahko pomnožite s pet. Vse, kar morate narediti, je, da kliknete gumb Gamble in tvegate. Da podvojite svoj dobitek, morate samo uganiti barvo naslednje karte.

Naslednja prednost igralnega avtomata Egypt Sky so štirje progresivni jackpoti. Vrstica nad koluti prikazuje njihovo trenutno vrednost. Igra za progresivne jackpote se začne naključno. Če se aktivira, je vaša naloga izbrati 3 enake karte med 12 skritimi. Tukaj je vse odvisno od sreče.

Preizkusite igralni avtomat Egypt Sky v igralnici

Spletni igralni avtomat Egypt Sky podjetja EGT bo zanimiv tako za izkušene kot za nove igralce. Načelo igre je podobno kot pri igralnem avtomatu Royal Secrets ali Blue Heart. Igranje je izjemno preprosto. Spremlja ga prijetna grafika z lepimi zvočnimi učinki in navsezadnje vsebuje tudi celo vrsto dodatnih funkcij. Mi smo med igranjem uživali. Kot smo že omenili, je treba nujno vztrajati in dobitek bo prišel. Držimo pesti!

Igralni avtomati s puščavsko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet