Burning Hot

Burning Hot


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Avtor: Amusnet (EGT)
Tema: Igralni avtomati s temo sadja
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 5
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 96,45%
Spremenljivost: Nizka srednja (2/5)
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, razširjeni simbol Wild, simbol Scatter, 4 progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Klasika s sadjem in sodobnimi bonusi

Ste eden tistih igralcev, ki so preizkusili številne klasične igralne avtomate s sadjem, pa jih ni noben zares pritegnil? Razumemo, da doslej niste uspeli najti takšnega, h kateremu bi se redno vračali. Preveč avtomatov s sadjem obstaja in izbrati pravega zase je resnično težko. Kaj pa, če bi preizkusili spletni igralni avtomat Burning Hot? Morda bo ta prava izbira za vas. Poskušali vam ga bomo na kratko predstaviti.

Spletni igralni avtomat Burning Hot podjetja Amusnet sestavlja 5 kolutov, 4 vrstice in 40 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Odsotnost brezplačnih vrtenj pri igralnem avtomatu Burning Hot

Priljubljenost igralnih avtomatov je tesno povezana z njihovimi bonusi. Ker ima igralni avtomat Burning Hot ne prav malo posebnih funkcij, zlahka pridobi simpatije igralcev. Prvi dodatni simbol je klasični simbol Wild. Prikazan je kot štiriperesna deteljica in se pojavi na drugem, tretjem in četrtem kolutu. Poleg nadomeščanja manjkajočih simbolov v dobitni kombinaciji služi še enemu namenu. Takoj, ko je del dobitne kombinacije, se razširi po celotnem kolutu. Tako v osnovi poveča možnosti za nekaj več dobitnih kombinacij.

Drugi dodatni simbol je simbol Scatter. S tem pa smo imeli majhno težavo. Avtorji igralnega avtomata iz podjetja Amusnet so morda res vključili dva simbola Scatter (zvezdico in simbol za dolar), vendar vam nobeden od njiju ne bo pomagal do priljubljenega brezplačnega vrtenja. Kar nas je neprijetno presenetilo. Za vrtenje dobite podobno kot pri igralnem avtomatu Royal Secrets »samo« takojšnje dobitke. Za 3 dolarske simbole boste dobili 3-kratnik svoje stave, za 4 boste dobili 20-kratnik svoje stave in za 5 simbolov na kolutih boste dobili 100-kratnik svoje stave. Nekoliko slabše je s simbolom zvezde, ki se pojavi samo na kolutih 1, 2 in 3. Če se pojavi, boste dobili 20-kratnik svoje stave, Najvišjo vrednost na igralnem avtomatu prinašajo sedmice. Za pet od teh simbolov boste dobili do 600-kratnik svoje stave.

Dobra vaba so štirje progresivni jackpoti

Za višje dobitke lahko prav tako petkrat podvojite vsakega od svojih dobitkov. Vse, kar morate narediti, je, da kliknete gumb Gamble in tvegate. Da podvojite svoj dobitek, morate samo uganiti barvo naslednje karte. Če je ne uganete, ga izgubite, zato vam priporočamo več previdnosti.

Prava poslastica na igralnem avtomatu Burning Hot so štirje progresivni jackpoti. V vrstici nad koluti si lahko ogledate njihove trenutne vrednosti. Dodatna igra za progresivne jackpote se začne naključno. Dvig ravni jackpotov se zgodi po izračunu odstotne vsote iz vrednosti stav igralcev, ki so se kvalificirali. Če se začne igra za jackpot za vas, je vaša naloga, da izberete tri karte iste barve iz 12 obrnjenih kart z logotipom Amusnet.

Preizkusite igralni avtomat Burning Hot brezplačno v spletni igralnici

Spletni igralni avtomat Burning Hot lahko brezplačno preizkusite tudi v spletni igralnici. Ta zanimiv igralni avtomat s sadjem vam bo morda všeč, saj vključuje vso potrebno vznemirjenje in adrenalin. Igra za progresivne jackpote je zelo vabljiva. Jo boste preizkusili?

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet