Kaj je funkcija igre na srečo

Kaj je funkcija igre na srečo

2018-12-04 00:00:00 - Braňo "Ace"

Stava, ki ji pogosto pravimo kar tveganje, je funkcija, ki jo ponuja večina igralnih avtomatov in, ki vam bo omogočila najmanj dvakratne dobitke. In če boste imeli srečo, lahko svoje dobitke potisnete v povsem novo dimenzijo. Hkrati za tem stoji povsem preprosta ideja.

Kako zaženete funkcijo igre na srečo na igralnih avtomatih?

Osnova za dostop do funkcije igre na srečo je dobitek na vsaj eni zmagovalni liniji. Igra vam bo nato ponudila možnost, da vašo nagrado takoj dodate vašemu računu. Toda, če se vam vaša nagrada zdi prenizka, ali pa jo želite preprosto povečati, vam bo hudiček na ramenu prejkone prišepnil v uho: *klikni na funkcijo stave*

Princip in različne možnosti funkcije stave

Če se tej pobudi ne uprete, vas bo avtomat odvedel v ločeno mini igro. Igra je seveda pri različnih igralnih avtomatih različna, vendar je princip vedno enak. V večini primerov boste videli paket kart in morali izbrati eno izmed dveh možnosti. Najpogosteje izberete eno barvo izmed dveh (črno ali rdečo). Ko svojo izbiro opravite, boste nato videli najvišjo karto s paketa - če je ta iste barve, kot tiste, katero ste izbrali, se vaša nagrada podvoji. Toda, če stave niste zmagali, tako izgubite vse, kar ste pridobili.

Nekateri spletni igralni avtomati vam bodo omogočali podvojitev nagrade samo enkrat, drugi pa vam bodo dopuščali večkratno podvojitev, dokler ne dosežete pred-nastavljene meje. Toda vedno obstaja tveganje, da boste z vsakokratno stavo izgubili celotno nagrado. Oziroma, skoraj vedno. Nekateri igralni avtomati ponujajo možnost, da polovico nagrade shranite na varnem - kar pomeni, da tega ne boste izgubili.

Kot smo že omenili zgoraj, funkcija igre na srečo je lahko osnovana na številnih principih. Namesto barve vas lahko prosimo, da izberete enega izmed obeh simbolov, višjo/nižjo vrednost karte in tako naprej. In pravzaprav ni niti nujno, da bo igra na osnovi kart. Nekateri igralni avtomati vam namesto tega ponudijo met kovanca, vi pa izberete glavo ali grb. Novejše igre včasih ponujajo tudi vrste »kolo na srečo«. To vključuje polja, ki predstavljajo zmago ali izgubo, nekatera pa imajo tudi različice s poljem »banka«, ki vam omogoča shraniti celotno nagrado, ali pa polovico (glede na igralni avtomat). Še ena zelo popularna možnost med igralci je uvedba načina stave, ki vam omogoča bonusno mini igro klika in izbire, kjer morate poiskati sliko, ki predstavlja povečanje vašega dobitka - čeprav se lahko tudi zgodi, da boste vašo nagrado na koncu izgubili.

Tveganje, ali vedno varen dobitek?

Vsekakor vam priporočamo, da funkcijo stave poskusite vsaj enkrat. Ni vam treba tvegati preveč pogosto - uporabite jo, dokler je vaša nagrada še majhna in z nekaj sreče boste dodali zajetno vsoto v vašo banko. Lahko se vam izplača - videli boste.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
300 Shields Igralni avtomat NYX Igranje
Alchemy Igralni avtomat Kajot Games Igranje
Berryburst Igralni avtomat NetEnt Igranje