Rise of Ra

Rise of Ra


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Brezplačno igranje spletne igre Rise of Ra
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Vrsta igre Igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 15 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 95.97%
Jackpot 10 000
Igralne funkcije nadomestitev simbolov z nadomestnimi kartami (simboli Wild), simboli Scatter, brezplačnimi vrtenji, množiteljem, funkcijo tveganja

Vsak od nas verjetno v srcu nosi nekaj raziskovalca/ke in prav zato se zamisel podajanja na dogodivščino zdi tako privlačna. Seveda, v resničnem življenju ne želimo prevzemati velikih tveganj. A to le pomeni, da smo se toliko bolj željni podati na virtualne dogodivščine – tudi tiste nevarne. In igralni avtomat imenovan Rise of Ra, ki ga je razvil EGT, nam ponuja priložnost, da se podamo na točno takšno dogodivščino. Vse kar potrebujete je denar, ki ga lahko porabite in nekaj sreče. In če nam bog Ra nakloni kanček sreče, bomo morda do konca prišli veliko bogatejši.

Prijetno presenečanje za povprečnimi vizualnimi učinki

Igra Rise of Ra je 5-kolutni igralni avtomat s tremi vrsticami in 15 fiksnimi dobitnimi vrsticami. EGT ni ciljal na nekaj revolucionarnega, a je raje stavil na zanesljiv uspeh s preizkušenimi triki igralnega avtomata. Grafika vas ne bo pustila brez besed, a vas ne bo niti pretirano motila; ob tem pa je dejstvo, da črpa močan navdih iz znane igre Book of Ra, zelo očitno. Pravzaprav se zdi, da avtorji tega niti ne želijo skrivati. Tudi zvok je povprečen – zagotovo ga lahko pustite vklopljenega tudi za dlje časa.

Na srečo, dejstvo, ali je igralni avtomat dober ali ne, ni odvisno le od vizualnih učinkov in igra Rise of Ra služi kot dober primer tega. Svoje prave adute pokaže v igranju igre. Seveda, vse to temelji na najpreprostejših načelih.

Bonusi, kot v starih dobrih časih

Dobitki sami po sebi so dokaj dobri, a bonusne igre vam omogočajo, da jih še bolj povečate. Le ne podajte se v igranje s pričakovanjem izvirnih zamisli. Bonusi temeljijo le na običajnih simbolih Wild in Scatter.

Simbol Wild lahko potencialno prinese dobitek, četudi vam ne uspe dobiti dobitne vrstice. To pa zato, ker deluje kot nadomestna karta, ki lahko zamenja kateri koli drugi simbol (razen simbola scatter), kar pomeni, da se izguba lahko spremeni v jackpot. Dodatno, pa tudi podvoji znesek, ki ga dobite na dobitnih vrsticah, ki ga tvori.

Drugi bonus – simbol Scatter – ima tudi svoje značilne prednosti. Pravzaprav, vam omogoči do 15 brezplačnih vrtenj. Vendar pa, da bi se to zgodilo, se mora pojaviti vsaj 3-krat na igralnem polju. Nadalje, simbol Scatter ponuja dobitke na podlagi dobitne mize, tako kot kateri koli drugi simbol. V načinu brezplačnega vrtenja tudi poveča množitelja do 3-krat, tako da kakršni koli dobitek nato znese prijetno vsoto. Lepo je tudi, da lahko še vedno prejemate nova brezplačna vrtenja, tudi med načinom brezplačnega vrtenja.

In če želite dobiti še več denarja, lahko poskusite s funkcijo Tveganja. Pot do podvojitve vašega dobitka je preprosta. Uganite barvo vaše naslednje karte. A imejte v mislih, da če uganete napačno, izgubite vse.

Poskusite igrati Rise of Ra brez tveganja

Igro Rise of Ra priporočamo vsem tistim, ki so bolj konzervativni ali imajo radi klasične igralne avtomate. Tukaj ne pričakujte kakšne ustvarjalnosti. Vendar pa ima, vse kar igra ponuja, solidno raven in vas lahko vsaj nekaj časa zabava. Ob vsem povedanem, vam zagotovo priporočamo, da igralni avtomat Rise of Ra brezplačno preizkusite.

Igralni avtomati s puščavsko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet