Shining Crown

Shining Crown


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Amusnet
Brezplačno igranje spletne igre Shining Crown
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo. Prosimo, poskusite kasneje ali igrajte na .
Avtor: Amusnet
Tema: Retro-igralni avtomati
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 10
Teoretični donos za igralca (RTP): 96,37%
Spremenljivost:: Nizka srednja (2/5)
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: Razširjeni Simbol Wild, simbol Scatter, progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Preverjeni klasični igralni avtomat Amusnet

Če smo povsem iskreni, ustvarjanje ali, bolje rečeno, ustvarjanje privlačnih retro-igralnih avtomatov ni ravno zabavno. Razvijalci iger pri Amusnet pa s tem nimajo težav. To najlepše dokazuje spletni igralni avtomat Shining Crown. Na prvi pogled gre za staro dobro klasiko, v kateri so uporabljeni znani simboli sadja. Brez bonusov bi igra hitro postala dolgočasna in nezanimiva. A ne skrbite, nekaj jih bomo našli tudi tu.

Igralni avtomat Shining Crown sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 10 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije so veljavne od leve proti desni. Če v eni liniji zavrtite več dobitnih kombinacij, se upošteva najvišja od njih. Če pa vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Za 5 sedmic prejmete 500-kratnik stave

Med vsemi sadnimi simboli so najbolj dragoceni grozdje in melone. Če dobite tri simbole, boste pridobili štirikratnik svoje stave, za štiri boste pridobili dvanajstkratnik svoje stave in za pet simbolov na kolutih boste pridobili 70-kratnik svoje stave. Nad njimi pa je priljubljen simbol rdeče sedmice. Samo dve sedmici vam prineseta dobitek v vrednosti vaše stave. Za 5 zavrtenih sedmic prejmete radodarno odmerjen 500-kratnik svoje stave.

Simbol Wild Reel in dva simbola Scatter

Poleg običajnih simbolov so na voljo še 3 posebne funkcije, ki prispevajo k vznemirljivosti igre. Prvi je razširjeni simbol Wild, ki je prikazan kot bleščeča kraljevska krona. Pojavi se na treh srednjih kolutih in na položaju jokerja v dobitni kombinaciji nadomesti manjkajoče simbole. Po potrebi se razširi na celoten kolut, kar lahko prinese več dobitkov.

Preostala dva posebna simbola sta simbola Scatter –zvezda in znak dolarja($). Škoda le, da z njimi ne morete sodelovati v bonusni igri z brezplačnimi vrtljaji. To je po našem mnenju edina večja pomanjkljivost igre. Podobno kot Zodiac Wheel ali Royal Secrets vam oba simbola Scatter prinašata "samo" takojšnje dobitke.

  • Simbol Scatter bankovca za dolar se pojavi kjerkoli. Za tri, štiri ali pet dolarjev prejmete petkratnik, dvajsetkratnik ali stokratnik svoje stave.
  • Simbol Scatter (zvezda) se pojavi na prvem, tretjem in petem kolutu. Za tri zvezde prejmete dvajsetkratnik stave.

Če radi tvegate, boste cenili priljubljeno funkcijo Gamble (Risk), ki omogoča večkratno podvojitev dobitkov. Samo uganite barvo naslednjih kart.

Progresivni jackpoti hitro naraščajo

Shining Crown, like drugi igralni avtomati Amusnet bonusno funkcijo 4 progresivnih jackpotov. Vrednosti glavnih dobitkov se oblikujejo na podlagi stav igralcev, trenutni zneski glavnih dobitkov pa so prikazani na vrhu zaslona. Občasno se zgodi, da srečnež osvoji enega od glavnih dobitkov. Vendar je to popolno naključje. Na igralnem avtomatu se morajo pojaviti tako imenovane karte Jackpot Cards. Če imate srečo, se igra zažene na novem zaslonu. V tej bonusni igri je dvanajst kart obrnjenih navzdol (po tri od vsake vrste kart). Karte obračate postopoma po korakih. Vaš cilj je najti tri karte iste vrste. Če jih najdete, prejmete glavni dobitek. Preprosto, kajne?

Igrajte Shining Crown v igralnici

Pridite in sami preizkusite spletni igralni avtomat Shining Crown. Igralni avtomat je na voljo tudi v mobilni različici, zato lahko igrate kjerkoli. Na voljo vam je na primer v spletni igralnici. Če še niste ustvarili igralnega računa, ob registraciji ne pozabite izkoristiti velikodušne bonus ponudbe igralnice.

Retro igralni avtomati

Drugi igralni avtomati ponudnika Amusnet