Avtomati SYNOT Games

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika SYNOT Games

SYNOT je v svetu igralništva precej dobro uveljavljena blagovna znamka. Začeli so kot majhno češko podjetje, danes pa je to mednarodni holding z več kot 3.000 zaposlenimi, ki ima za seboj več kot 20 let uspešnega poslovanja na področju igralništva.

SYNOT Games je ena najnovejših enot podjetja. Z njo se želi Synot uveljaviti na področju, na katerem so v preteklosti prevladovala podjetja, kot sta Playtech in Microgaming, igralnicam pa zagotoviti visokokakovostne igre z zvestim krogom privržencev, primerljive z legendarnimi igrami, na primer Book of Ra in Sizzling Hot.

Glede na to, da gre za dokaj majhnega ponudnika, je njihova ponudba iger zadovoljiva, vendar pa njihov portfelj trenutno obsega samo igralne avtomate in ruleto. Pohvalno je tudi to, da ima podjetje SYNOT Games podobno kot »velike« blagovne znamke prepoznavne značilnosti, njegove igre pa med igrami drugih ponudnikov zlahka razpoznamo.

Razlog za to je predvsem posebna grafična zasnova iger, ki jih ponujajo. Zlasti novejše igre, kot je Hot Africa ali The Wild Job, imajo odlično vizualno podobo. Vse igre ponudnika Synot so na voljo v visoki ločljivosti, zato se ni treba bati, da bo slika na zaslonu motna in povečana (kot je pogosto pri starejših igrah drugih ponudnikov).

Vsi igralni avtomati in seveda tudi ruleta ponudnika SYNOT so izdelani na podlagi tehnologije HTML5, zato niso na voljo samo na klasičnih osebnih računalnikih, ampak tudi na tablicah in mobilnih telefonih s sistemoma Android in iOS.