Respin Joker

Respin Joker


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Vrsta kolutov: Vrteči se koluti
Razmerje prikaza: 16:9
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice, 10 fiksnih stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje: 88 - 98 %
Najmanjši znesek stave: 0,20€
Največji znesek stave: 100.00 €
Maksimalni ulog. 110 000 €
Druge lastnosti igre Nadomestitve simbolov Wild, brezplačni ponovni vrtljaj s fiksno dobitno vrstico, pomnoževanje dobitkov, funkcija tveganja

Pozabite na vse preveč kombinirane avtomate s petimi koluti in stavite na preprostost. Spletni igralni avtomat Respin Joker bo izpolnil vse vaše zahteve. Igre družbe SYNOT Games sodijo med najkakovostnejše in igra Respin Joker ne odstopa od te tradicije. Gre za zelo hiter in dodelan igralni avtomat s sadno temo. Sadna tema bo igralce zabavala vrsto let, če pa je všeč tudi vam, boste njegovi oceni dodali še eno plus točko. V njem boste uživali do neprepoznavnosti.

Preprosta, vendar zabavna pravila igralnega avtomata

Kot smo že povedali, smo namesto prefinjenosti izbrali preprostost. Respin Joker je igralni avtomat s tremi koluti in petimi fiksnimi stavnimi vrsticami. To je več kot dovolj in z nekaj izboljšavami vas lahko zabava zelo dolgo. Poleg tega so dobitki zelo velikodušni.

Če želite na svoj račun prejeti zanimivo vsoto, morate, tako kot pri številnih drugih igralnih avtomatih, zavrteti eno od dobitnih kombinacij. Dobitne kombinacije se izplačujejo od leve proti desni in se morajo začeti na prvem kolutu z leve ter se neprekinjeno nadaljevati vse do tretjega koluta.

Tudi tu velja, da se v primeru, ko je v eni dobitni vrstici na voljo več možnih dobitnih kombinacij, na vaš račun doda le najvišji dobitek. Če vam uspe zavrteti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo. Odličen bonus je dejstvo, da se vaš dobitek podvoji, kadar koli simbol zavrtite na vseh položajih na kolutu. Ne bojte se, saj na igralnih avtomatih s tremi koluti to ni tako redko.

Če se vam zdi, da vaš dobitek ni dovolj visok, ga lahko podvojite s tradicionalnim gumbom za tveganje GAMBLE. Vse, kar morate storiti, je izbrati barvo karte, ki jo sistem naključno izžreba. Če pravilno uganete, se vaš dobitek podvoji. Če zgrešite, ne dobite ničesar. Če imate srečo, lahko nadaljujete, dokler vaš dobitek ne doseže največ 110.000 €. Kadar zares igrate za veliko denarja, lahko razdelite dobitek, ki ste ga prejeli pred tem. Upate lahko, da bo sistem pri žrebanju izbral karto joker. V tem primeru samodejno prejmete dobitek.

Joker, ki vam bo všeč

Ko smo že pri jokerju, preidimo k bonusnemu simbolu. To je klasični simbol Wild, ki je v igri Respin Joker prikazan kot joker. Ko zavrtite simbol Wild, slednji nadomesti vse druge simbole in lahko tako dopolni dobitno kombinacijo. Vendar to ni vse, kar zmore simbol Wild. Dobitne kombinacije, v katerih joker ostane še en vrtljaj, vam prinesejo brezplačni vrtljaj. Koluti se ponovno zavrtijo in lahko ponovno ustvarijo nove dobitne vrstice, pri čemer fiksna dobitna vrstica vsebuje jokerja. Če vam ponovno uspe zadeti dobitno kombinacijo z jokerjem, ponovno prejmete brezplačni vrtljaj, kar se lahko nadaljuje v neskončnost.

Spletni igralni avtomat Respin Joker ocenjujemo zelo pozitivno. Gre za resnično zelo preprost igralni avtomat, ki ponuja takojšnjo zabavo in funkcije, s katerimi lahko osvojite zelo lepe zneske. Na igralnem avtomatu Respin Joker igrajte brezplačno. Denarja vam ni treba tvegati, dokler ne spoznate sistema. Pripravite igralno strategijo in se nato odpravite v boj za prave dobitke. Želimo vam veliko sreče.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games