Wild Circus 256

Wild Circus 256


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Avtor: Synot Games
Tema: igralni avtomati s temo sadja
Datum izdaje: julij 2019
Koluti: 4 koluti, 4 vrstice
Dobitne vrstice: 256
Teoretični donos za igralca (RTP): 95,12%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, simbol Scatter, progresivni jackpoti, Gamble (tveganje), samodejna igra

Cirkuška predstava se začenja

Se vam zdi, da imajo spletni igralni avtomati proizvajalca Synot Games vedno enak pristop in se ne razlikujejo prav veliko med seboj? Včasih mogoče malo, kajne? Toda spletni igralni avtomat Wild Circus 256 presega vse stereotipe in igralcem nudi izjemno zabavo. Povezava igralnega avtomata s cirkusom lahko pomeni le eno – veliko zabavo! Pridite in si poglejte ta pameten avtomat. Pa ga razčlenimo!

Igralni avtomat Wild Circus 256 je nekonvencionalen že po svoji strukturi. Sestavljajo ga 4 koluti, 4 vrstice in na voljo imate do 256 možnosti, da usvojite dobitno kombinacijo. Skoraj vse je narejeno na temo cirkusa, pa naj gre za okolje ali glasbo. Ne razumemo pa povsem, zakaj na kolutih ni slonov, klovnov ali ponijev. Tam boste našli klasične sadne simbole (češnje, limone, jabolka, slive in melone), ki sta se jim pridružila dva nesadna simbola zvonov in sedmic. Ta dva simbola imata nekoliko višjo vrednost dobitka v igri. Zato smo to netradicionalno igro uvrstili med tradicionalne igralne avtomate s temo sadja.

Posebno kolo navadne simbole spremeni v simbole Wild

In zakaj je ta igralni avtomat nekonvencionalen? Največja predstava, ki jo prinaša Wild Circus 256, nedvomno prihaja s posebnim kolesom, ki se nahaja desno od kolutov, kjer se vrtijo vsi simboli. Kolo naključno izbere enega izmed simbolov in ga spremeni v simbol Wild. Če kolo spremeni simbol, na primer melono, v simbol Wild in ste na kolutih zavrteli melone, se bodo samodejno spremenile v simbole Wild. In to se običajno konča z zadetkom ene ali več dobitnih kombinacij. Drugi dodatni simbol igralnega avtomata Wild Circus 256 je simbol Scatter. Gre za skrivnostno zlato zvezdo, za katero prejmete takojšnji dobitek. Prejmete do 100-kratnik stave.

Po vsakem zadetku lahko izberete, ali želite še eno predstavo v obliki podvojitve svojih zadetkov. Kliknite na simbol Gamble (tveganje), da boste poskusili večkrat podvojiti dobitek. Če uganete barvo skrite karte, se dobitek podvoji.

Spletni igralni avtomat Wild Circus 256 v casinoju s progresivnim jackpotom

Na spletnem igralnem avtomatu Wild Circus 256 lahko igrate v spletni igralnici. Ta igra je del bonusnih iger s progresivnim jackpotom SYNOT. Razdeljena je na štiri stopnje - diamantna, zlata, srebrna in bronasta. Vrednosti vseh jackpotov lahko vidite neposredno nad koluti. In kako lahko usvojite jackpot? To je odvisno od sreče. In mogoče vašega nasmeha?

Edinstven »divji cirkus« z 256 dobitnimi vrsticami in posebnim kolesom, ki navadne simbole spremeni v simbole Wild, nas je takoj prevzel. Če vas tradicionalni igralni avtomati dolgočasijo, igralni avtomat Wild Circus 256 prinaša prijetno spremembo, povezano z veliko zabave in zanimivih dobitkov.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games