Firebird Double 27

Firebird Double 27


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Avtor: Synot Games
Tema: Igralni avtomat s temo sadja
Koluti: 4 koluti, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 54
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95,11%
Mobilna različica: Da
Druge lastnosti igre: Simbol Wild, Gamble, samodejno igranje

Vedno priljubljena klasika s temo sadja s kančkom izvirnosti

V boju s konkurenco je težko uspeti s še enim igralnim avtomatom s temo sadja ne glede na to, katero podjetje ga je razvilo, zato so zahteve za razvijalce pri takšnih igrah visoke. A zahvaljujoč temu tudi nastanejo številne različice z veliko edinstvenimi funkcijami. Nov igralni avtomat Firebird Double 27 podjetja Synot Games ni nobena izjema. Čeprav je na prvi pogled videti kot klasičen avtomat s temo sadja, vas bo zagotovo presenetil z edinstvenimi elementi, ki jih še niste videli.

Spletni avtomat Firebird Double 27 ima 4 kolute in 3 vrstice s 54 fiksnimi dobitnimi vrsticami. Če smo iskreni, jih je samo 27, vendar se dobitne vrstice avtomata štejejo z obeh strani, kar je edinstvena lastnost te igre. Običajno se dobitne vrstice začnejo na prvem kolutu proti levi in nato neprekinjeno nadaljujejo čez sosednje proti desni. Na tem avtomatu pa veljajo tudi z desne.

Tudi naziv igralnega avtomata s štirimi koluti ima tu nekoliko drugačen pomen. Ne obstaja nobena dobitna kombinacija s 4 simboli. Veljavne so samo kombinacije iz treh identičnih simbolov. Če v eni dobitni vrstici zavrtite 4 identične simbole, avtomat Firebird Double 27 to šteje kot dve ločeni dobitni kombinaciji (eno z leve in drugo z desne) in dobitka se seštejeta.

Simboli klasičnih avtomatov s temo sadja

Grafika in okolje igre sta izjemno dobra, enako pa velja tudi za animacije. Pričakujete lahko klasične simbole sadja (češnje, limone, pomaranče, slive, trto in melono) in simbole BAR, zvončke in sedmice. Najbolj dragocena kombinacija so tri sedmice.

Ne manjka pa niti simbol Wild. Prikazan je v obliki ognjenega feniksa in nadomesti manjkajoče simbole v dobitni kombinaciji. Skupaj s tremi sedmicami trije simboli Wild ustvarijo najbolj dragoceno kombinacijo.

Majhen obliž na manjkajočem simbolu Scatter je funkcija Gamble (tveganje), s katero lahko podvojite svoj dobitek. Vaša naloga je uganiti barvo skrite karte. Če je ne uganete, izgubite dobitek in se vrnete h kolutom.

Element, ki se ga splača omeniti, je funkcija samodejnega igranja. Bodite pazljivi z njo, posebej če imate omejen proračun za igranje.

Preizkusite Firebird Double 27 brezplačno

Igra Firebird Double 27 vam sicer morda ne bo postregla z veliko bonusi, množitelji dobitka in drugimi funkcijami, vam bo pa poleg dobre grafike ponudila predvsem hitro in nezapleteno zabavo. Prav zato je igralni avtomat popolna izbira za začetnike in igralce, ki imajo radi hitro igro. In tudi če menite, da ne spadate med začetnike, vam priporočamo, da ta avtomat s temo sadja vsaj preizkusite.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games