Neon Fever

Neon Fever


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Avtor: SYNOT GAMES
Tema: igralni avtomati s temo sadja
Koluti:Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 10
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95 – 97%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol Wild, dvojni in trojni simboli, Gamble (tveganje)

To so bili časi

Podjetje SYNOT Games je predstavilo zanimiv igralni avtomat. Ko smo ga preizkušali, smo vsi vedeli, na kaj so ciljali razvijalci. Čas so zavrteli nazaj v 80. leta, ko so svetu vladale nore frizure, bele nogavice v mokasinih, usnjene kratke hlače, vpadljive vezalke, pleteni naglavni trakovi, ljudje so igrali za zabavo in med plesom so utripale disko krogle. Se spomnite?

Če odprete spletni igralni avtomat Neon Fever, boste takoj pomislili na te stvari. Na igralnem avtomatu prevladujejo svetle neonske barve, na kolutih pa se vrtijo samo sadni simboli. Zato lahko pričakujete dober odmerek klasike. Igralni avtomat sestavlja 5 kolutov, 3 vrstice in 10 fiksnih dobitnih vrstic. Dobitne kombinacije veljajo od leve proti desni. Pogoj je, da se morajo začeti na prvem kolutu na levi in se neprekinjeno nadaljevati v desno. Če je v dobitni vrstici več dobitnih kombinacij, se upošteva le najvišja. Če vam uspe dobiti več dobitnih kombinacij v več dobitnih vrsticah, se dobitki seštejejo.

Ste naleteli na dvojni ali trojni simbol?

Igralni avtomat Neon Fever ne vsebuje težkih razširitev bonusov, zato ga priporočamo predvsem neizkušenim igralcem in začetnikom. Vsebuje simbol Wild, ki tradicionalno nadomešča manjkajoče simbole v morebitni dobitni kombinaciji, in tako imenovane dvojne in trojne simbole. Naključno se pojavijo med vsakim vrtenjem in lahko ustvarijo zelo bogate dobitne kombinacije, ker na svojem položaju štejejo kot dva ali trije simboli. Dvojni in trojni simboli so zvonček, zvezda, sedmica, štiriperesna deteljica in simbol Wild.

Da ne pozabimo – svoj dobitek lahko večkrat pomnožite. Temu je namenjena funkcija Gamble (Risk). Za tiste, ki ne želite vsakič klikniti gumba za vrtenje, obstaja funkcija samodejnega igranja.

Avtomat za manj zahtevne igralce

Preprost, jasen in privlačen. Tako bi opisali igralni avtomat Neon Fever, s katerim smo prijetno preživeli igralni čas z mislijo na preteklost. Če bi se radi počutili podobno, kliknite spletne igralnice, v katerih ga lahko preizkusite.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games