Book of Secrets

Book of Secrets


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Vrsta igre Video igralni avtomat, ki temelji na motivih igre Book of Ra
Razmerje prikaza 16:9
Vrsta kolutov Vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrstice, 10 fiksnih stavnih vrstic
Zmagovalno razmerje 96,05 %
Najmanjši znesek stave 0,20€
Največji znesek stave 100,00 €
Največja zmaga 500x
Druge lastnosti igre Združena simbola »Wild« in »Scatter«, funkcija tveganja, brezplačni vrtljaji, poseben razširitveni simbol

Celo igre na igralnih avtomatih imajo svoje legende. Če bi igralce okoli sebe vprašali, za katere igralne avtomate menijo, da so legende, bi se igra Book of Ra na igralnem avtomatu zagotovo uvrstila na seznam. Danes to klasično delo celo leta po objavi še vedno sodi med najboljše, kar si lahko zaželite v svetu igralnih avtomatov.

Zato ni presenetljivo, da skušajo v razvojnih studiih ustvariti podobno igro, da bi lahko poželi nekaj te priljubljenosti. V tem pregledu si bomo ogledali eno izmed takšnih iger. Igra je delo strokovnjakov pri SYNOT Games in se imenuje Book of Secrets.

Če bi šlo le za preprosto kopijo igre Book of Ra, bi se verjetno veliko mrščili. Toda gospodje pri SYNOT Games so delo odlično opravili. Čeprav sta grafika in tema podobni, so mehanizmi igre drugačni in kar je najpomembneje, glavni lik je ženska. In to ni le ena ženska. Gre za lepo arheologinjo, Ivy, ki bo zelo razveselila igralčevo oko. Tukaj je zagotovo kaj za videti...

Seksi dama na poti k avanturi

V osnovi je Book of Secrets 5-kolutni spletni igralni avtomat s tremi vrsticami in 10 fiksnimi stavnimi vrsticami. Enako kot pri klasičnih igrah na igralnih avtomatih je cilj na kolutih ustvariti zmagovalno kombinacijo, ki je sestavljena iz enakih simbolov. V primeru več zmagovalnih kombinacij v isti vrstici šteje kombinacija, ki pomeni največji dobitek. V primeru več zmagovalnih kombinacij v več vrsticah se vrednost dobitkov sešteva.

Po vsakem dobitku lahko tega podvojite s pomočjo funkcije tveganja. Pri tej funkciji morate izbrati barvo karte. Če barvo uganete, se bo vaš dobitek podvojil. Če pa zgrešite, boste izgubili celoten dobitek. Na voljo je tudi karta džoker. V primeru džokerja boste osvojili enak dobitek, kot če bi uganili pravo barvo.

Združena simbola »Wild« in »Scatter«

Nenavadnost igralnega avtomata Book of Secrets sta združena simbola »Wild« in »Scatter«. Običajno sta ta dva simbola ločena. Pri tej igri je na voljo le en simbol, ki ima tudi funkcijo džokerja, kadar nadomesti manjkajoče simbole v nepopolnih zmagovalnih kombinacijah in prinaša tudi bonus.

Če je simbol na zaslonu prikazan 3-krat ali večkrat, dobite 10 brezplačnih vrtljajev. Z njimi pa je povezana še ena posebna funkcija. Takoj po začetku brezplačnih vrtljajev avtomat določi enega izmed običajnih simbolov za posebni razširitveni simbol. Če je ta simbol nato prikazan na vsaj dveh kolutih, se razširi na celoten kolut in lahko ustvari dodatne zmagovalne kombinacije. Po vsaki razširitvi avtomat ovrednoti kombinacije posebnih simbolov in na osnovi njihovega števila v aktivni vrstici, pri čemer prezre dejstvo, ali gre za sosednje, in ali se začnejo na prvem kolutu z leve ali ne. Dobra novica je, da pri brezplačnih vrtljajih dobite dodatne brezplačne vrtljaje.

Začnite z brezplačnim igranjem na igralnem avtomatu Book of Secrets

Naša končna ocena je pozitivna. Novi avtomat proizvajalca SYNOT Games je presegel naša pričakovanja. Čeprav smo zahvaljujoč glavni junakinji občasno kaj spregledali, se boste ob igranju zagotovo zabavali. Na igralnem avtomatu Book of Secrets lahko igrate popolnoma brezplačno in preizkusite, ali vas bo dama zapeljala tako zlahka, kot je zapeljala nas. Če se bo to zgodilo, zagotovo poskušajte osvojiti nekaj za denar. Mi bomo držali pesti.

Igralni avtomati s puščavsko temo

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games