Hell Mania

Hell Mania


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Vrsta igre Peklenski videoigralni avtomat
Razmerje prikaza 16:9
Vrsta kolutov Spinning Reels
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 5 stavnih linij
Teoretični donos za igralca 96,06 %
Najmanjši znesek stave 0,20€
Največji znesek stave 10,00 €
Najvišji znesek dobitkov 100 000 €
Druge igralne funkcije Množenje dobitka, razširjeni simbol Wild

Kaj naj rečemo – pekel med ljudmi nima ravno dobrega ugleda, zato mu dober marketing vedno pride prav. S tem namenom je glavni hudič segel v roko češkim razvijalcem in iz njihovega odličnega sodelovanja se je rodil spletni igralni avtomat Hell Mania.

Iz imena je jasno, da bo ta igra polna rogov, hudičev, seksi demon ter da bo pentagram komaj zapustil zaslon. Če ste dovolj pogumni, da se osebno soočite s hudičem, je vredno podpisati pogodbo s tem igralnim avtomatom.

Kakovost v slogu podjetja SYNOT Games

V podjetju SYNOT Games imajo lestvico postavljeno visoko in prav tako kot drugi Synotovi igralni avtomati nam tudi igra Hell Mania ponudi hudičevo dobro izdelane vizualne učinke. Narisane grafike so neverjetne (razširjeni simbol Wild čudovite hudičeve pomočnice bi lahko gledali neskončno dolgo), pa tudi zvoki so hudičevo dobri. V teh dveh kategorijah proti igri Hell Mania nimamo povedati nič slabega.

Naprava ima 5 kolutov in igralcem ponuja 5 fiksnih zmagovalnih položajev. To ni veliko, a če bi imela še več linij, se ne bi imeli nad čem pritoževati. Omenjeno se trudijo popraviti z višjimi dobitki, vendar bi vseeno lahko bilo na voljo več zmagovalnih linij.

Zmage so izračunane klasično, z leve proti desni in z zmagovalno kombinacijo, ki se mora začeti na prvem kolutu z leve ter je ne sme prekiniti drug simbol vsaj do tretjega koluta z leve. Ko je v eni vrstici več zmagovalnih kombinacij, bo samo višja zmaga pripisana vam, izračunano iz najvišje zmagovalne kombinacije. A če zavrtite več zmagovalnih kombinacij v več zmagovalnih linijah, se bo vrednost zmag seštela.

Hudičevo preizkušanje vašega poguma

Kakšen hudičev spletni igralni avtomat bi to bil, če ne bi ponudil vsaj malo skušnjave? V primeru igre Hell Mania je to klasična funkcija igre na srečo. Po vsaki zmagi dobite možnost podvojitve vrednosti s preprostim klikom določenega gumba in izbiro barve karte. Naprava nato generira naključno karto, in če uganete barvo, podvojite svoj dobitek. Če se zmotite, izgubite denar. Vaša edina rešitev je lahko karta joker. Če pade, samodejno zmagate. Funkcija igre na srečo omogoča, da ne stavite celotnega dobitka in ga namesto tega razdelite na dve polovici. Potem vas izguba ne bo tako bolela.

Igra Hell Mania brez bonusne igre, a s hudičevim preobratom

Na spletnem igralnem avtomatu Hell Mania ne boste našli bonusnih iger. Manjka celo priljubljeni simbol Scatter Dejstva o igralnih avtomatih pogosto izkrivljajo resničnost. Avtorji so pripravili hudičev preobrat, razširjen simbol Wild. Simbol Wild je poseben simbol, ki lahko nadomesti kateri koli drugi simbol v zmagovalni liniji. V igri Hell Mania pa lahko naredi še veliko več. Prvič nam simbol Wild pomaga pri zmagovalni kombinaciji, saj razširi celoten kolut, da je videti kot res seksi lepotica z rogovi, ki nam lahko pomaga pri drugih zmagovalnih linijah. Ta zamenjava simbola Scatter nam je bila všeč. Hočemo še več hudičevih pomočnic.

Preizkusite spletni igralni avtomat Hell Mania

Če želite igrati spletni igralni avtomat Hell Mania, lahko najprej na našem spletnem mestu popolnoma brezplačno preizkusite, kako deluje. Izkoristite to možnost in poiščite najboljšo strategijo ter hudiča pošljite nazaj v pekel – kamor tako ali tako sodi. Želimo vam veliko sreče.

Scary slot machines

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games