Avtomati Playtech

Poskusite brezplačno igrati na igralnih avtomatih ponudnika Playtech

Playtech je bil ustanovljen leta 1999 v estonskem mestu Tartu. Po skoraj dveh desetletjih poslovanja je to danes eno največjih podjetij za spletne programske rešitve za igralnice.

Playtech je na začetku svoje poti naletel na težave, a jih je s konsolidacijo sredstev uspešno premagal. Podjetje od leta 2006 kotira na londonski borzi, kjer je njegove delnice mogoče tudi kupiti. Leta 2016 so analitiki vrednost podjetja ocenili na 3,6 milijarde ameriških dolarjev.

Programska oprema, ki so jo v podjetju Playtech razvili posebej za spletne igralne avtomate, spada med najboljše na svetu. Ponuja številne možnosti za prilagoditev nastavitve računov in posameznih iger, poleg tega velja za najvarnejšo na trgu. Aplikacije podjetja Playtech danes najdemo v številnih spletnih igralnicah po vsem svetu.

Na področju igralnih avtomatov vključuje portfelj podjetja Playtech več kot 200 možnosti. Pomemben dejavnik, ki je pripomogel k uspehu podjetja, je bila sklenitev ekskluzivnega sporazuma o sodelovanju s podjetjem Marvel, s čimer si je Playtech pridobil ekskluzivne pravice za izdelavo iger na osnovi Marvelovih stripovskih likov. Samo igralni avtomati Playtech torej igralcem omogočajo, da si priigrajo denar z liki iz stripov Možje X, Fantastični štirje ali Neverjetni Hulk.

Podjetje ima trenutno približno 5000 zaposlenih v 13 podružnicah po vsem svetu. Leta 2017 je v Rigi v Latviji odprlo največjo igralnico V ŽIVO na svetu. Ta se razteza na 8.500 kvadratnih metrih in znova prinaša izziv svojemu največjemu tekmecu – Microgamingu.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite