Double Hot

Double Hot


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club SYNOT Games
Avtor: SYNOT GAMES
Tema: igralni avtomati s temo sadja
Koluti: 3 koluti, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 5
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 95-97%
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: dvojni simboli, Gamble (Risk)

Na igralnem avtomatu Double Hot vas čaka okusno in sočno sadje na ozadju z utripajočimi lučmi. Pri tem igralnem avtomatu s 3 koluti, 3 vrsticami in 5 dobitnimi vrsticami podjetja SYNOT Games se vse vrti okrog simbolov sliv, pomaranč, limon, češenj, melon in vseh znanih simbolov, kot so sedmice, zvončki in BARI.

Manj bonusov in veliki zmnožki stav

Najvišjo vrednost ima simbol sedmice. Do 150-kratnik stave, če ga uspete zavrteti trikrat. Pri treh simbolih zvončka, boste dobili 40-kratnik stave, 3 melone pa vam prinesejo 12-kratnik stave. Najbolj »skopuški«, a še vedno radodaren simbol je BAR, 3 simboli pomenijo 2-kratnik vaše stave.

Že ime namiguje na to, da bo na igralnem avtomatu Double Hot nekaj podvojeno. In tako tudi je. Nanaša se na 4 simbole – slive, pomaranče, limone in češnje. Te vrste sadja imajo vlogo dvojnih simbolov. V trenutku, ko vam na igralnem avtomatu uspe na vseh položajih zavrteti enega izmed dvojnih simbolov, bo skupni dobitek prav tako podvojen. Na začetku smo potrebovali nekaj časa, ampak sčasoma smo dvojne simbole na vseh mestih začeli dobivati pogosteje.

Pravzaprav je to edina omembe vredna lastnost bonusov tega zelo preprostega igralnega avtomata. To je klasika, zato ne iščite ničesar drugega. Igralcem, ki imajo radi igralne avtomate s kupom bonus iger in brezplačnih vrtljajev, ta ne bo zanimiv.

In da ne pozabimo, skoraj vsi spletni igralni avtomati podjetja SYNOT Games imajo priljubljeno funkcijo Gamble (Risk), zahvaljujoč kateri lahko večkrat pomnožite svoje dobitke. Vaša naloga je uganiti barvo skrite karte.

V spletni igralnici iz avtomata iztisnite dvakratno količino soka

Na prvi pogled se morda zdi, da bo igralni avtomat Double Hot neskončno dolgočasen. Nanj zaigrajte v spletni igralnici in sami boste videli, da se boste noro zabavali. Če pa temu ne bo tako, pa preizkusite kaj drugega.

Igralni avtomati s temo sadja

Drugi igralni avtomati ponudnika SYNOT Games