A Night Out

A Night Out


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Avtor: Playtech
Tema: klasična
Datum izdaje: 11/2005
Koluti: 5 kolutov, 3 vrstice
Dobitne vrstice: 25 izbirnih dobitnih vrstic
Teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP): 97.06%
Spremenljivost: nizka/srednja
Jackpot: ne
Mobilna različica: da
Druge lastnosti igre: simbol wild, brezplačni vrtljaji, simbol scatter, množilec, način turbo

Ne glede na to, ali ste zabavljač ali ustaljen oče, zagotovo ne bi zavrnili pogleda na lepo žensko, kajne? In včasih mogoče celo več kot le pogleda, ob predpostavki, da vaša žena ali članice gibanja #metoo (#jaztudi) ne bi izvedele.

Če želite zmanjšati tveganje, da vas odkrijejo, ampak želite še vedno uživati v interakciji z zapeljivimi dekleti, je Playtechov spletni igralni avtomat A Night Out točno to, kar želite. Nudi vse, kar se spodobi za živahno in pravo zabavo. Zabava, pijača in dekleta – takšna z lepimi oblinami in pomanjkljivo oblečene.

Tudi starejši igralni avtomati imajo svoj šarm

Playtech je igralni avtomat A Night Out dal na trg že leta 2005, vendar ga je skozi leta nekoliko posodobil s številnimi »plastičnimi operacijami«. Dejansko so Playtechovi igralni avtomati danes pogosto videti povsem drugače kot ob začetnem razkritju. Toda ne skrbite, dekleta so ravno tako lepa, kot so bila takrat.

Igralni avtomat ima 5 kolutov in 25 izbirnih dobitnih vrstic. Vaš cilj, včasih tudi samo želja, je, da povežete vsaj tri enake dobitne simbole v eni izmed vrstic. Prvi simbol v verigi mora biti na skrajno levem kolutu, drugi pa si morajo slediti od leve proti desni. Vsaka vrstica izplača en sam (najvišji) dobitek v tej vrstici. Toda če istočasno zadenete v več vrsticah, se bodo te vsote seštele in tvorile vašo končno nagrado.

Žgečkljivi bonusi in nagrade

Če menite, da ste strokovnjak za ženske, zagotovo veste, da vsaka dama skriva bonus ali dva. Odlično je, da tudi igralni avtomat A Night Out ponuja nekaj bonusov.

Tradicionalno ima igralni avtomat klasičen dvojec simbolov Wild in Scatter. Simbol Wild ima vlogo nadomestnega simbola in lahko nadomesti kateri koli simbol ter tako tvori zmagovalno kombinacijo. Če na kolutih zadenete več kot dva simbola Wild, boste dobili tudi lep dobitek.

Simbol Scatter je morda bolj zanimiv, čeprav je njegova funkcija preprosta. Število simbolov Scatter na vaših kolutih določa višino množilca vaše prvotne stave. Trije simboli Scatter pomenijo, da bo vaša stava pomnožena x5, štirje simboli pomenijo razmerje x10, pet simbolov Scatter pa pomeni množilec vse do x50.

Tretji poseben simbol je simbol Bonus. Ta se pojavlja samo na kolutih 1 in 5. Toda če ga uspete zadeti na obeh kolutih istočasno, boste vstopili v bonus igro. Tam vas čakata dve zelo prijetni nalogi. Najprej boste morali izbrati eno izmed lepih žensk na zaslonu. Vsaka izmed njih skriva skrivnost – število brezplačnih vrtljajev, ki jih boste prejeli, če jo izberete. Na ta način lahko dobite do 20 brezplačnih vrtljajev.

Vendar to še ni vse. Ko izberete partnerko, boste morali izbrati še pijačo. Te skrivajo množilce, ki bodo uporabljeni pri vaših dobitkih iz brezplačnih vrtljajev. Najvišji je x10, zato se splača poskusiti in dobiti najboljšo pijačo. Nam osebno je bila zares všeč zasnova bonus igre. Navsezadnje smo le moški ...

Preizkusite igralni avtomat A Night Out brezplačno

Verjamemo, da se boste tudi vi zabavali ob igri, ne le ob bonus igri, ampak na igralnem avtomatu kot celoti. Po »lepotnih popravkih« ni znakov, da je igra zdaj daleč od nove, nasprotno, ročno narisana grafika nudi tako rekoč brezčasen videz in kot smo že omenili, dekleta so še vedno zelo lepa. Če torej povzamemo, ne vidimo razloga, da ne bi preizkusili tega igralnega avtomata. Zlasti, če je to mogoče brezplačno. Zato začnite, zavrtite in se odločite, dame čakajo.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Fun, celebratory slots

Drugi igralni avtomati ponudnika Playtech